Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie sądziłem, że kiedykolwiek zadam pytanie przez ten skrypt, ale mamy spięcie z żoną i nie wiem już kto ma do końca rację. Żeby nie robić długiego wpisu, będę skracał ile się da. Otóż, razem z żoną posiadamy rozdzielność majątkową i jesteśmy na etapie zakupu działki. Niestety nie mam tyle samo wolnych funduszy co żona (dopiero rozwijam firmę i zaczynam czerpać z niej zyski), dlatego finalnie umówiliśmy się na
Nie sądziłem, że kiedykolwiek zadam pytanie przez ten skrypt, ale mamy spięcie z żoną i nie wiem już kto ma do końca rację. Żeby nie robić długiego wpisu, będę skracał ile się da. Otóż, razem z żoną posiadamy rozdzielność majątkową i jesteśmy na etapie zakupu działki. Niestety nie mam tyle samo wolnych funduszy co żona (dopiero rozwijam firmę i zaczynam czerpać z niej zyski), dlatego finalnie umówiliśmy się na
Ataxia +284
TUSK UKRADŁ 150 MLD z OFE!!!
Kłamstwo potwarzane milion razy staje sie prawda. No dobra, ale jak było naprawde?
Jakies 99% ludzi nie wie w ogole o co chodziło w tej reformie. Zacznijmy od początku - OFE wprowadzono w 1999 roku i od początku był to poroniony pomysł. Przed reformą Tuska - 19% twojej pensji stanowiły składki na ZUS. 12% z tego zostawało w ZUS a pozostałe 7% ZUS przelewał do OFE.
Kłamstwo potwarzane milion razy staje sie prawda. No dobra, ale jak było naprawde?
Jakies 99% ludzi nie wie w ogole o co chodziło w tej reformie. Zacznijmy od początku - OFE wprowadzono w 1999 roku i od początku był to poroniony pomysł. Przed reformą Tuska - 19% twojej pensji stanowiły składki na ZUS. 12% z tego zostawało w ZUS a pozostałe 7% ZUS przelewał do OFE.
Samochody na wodór to jakaś bzdura – tak twierdzi szef Tesli. Ranking: 341
Świetna reklama o używaniu komórki w czasie jazdy samochodem.. Ranking: 339
Mały, wspaniały mors. Niezwykły, ciekawy zwierz.. Ranking: 333
Twórca mikroskopu nie skończył nawet szkoły. Nie przeszkodziło mu to.... Ranking: 325
TodoMVC - implementacje prostej aplikacji w kilkudziesięciu frameworkach js. Ranking: 306
Lek na wszystkie uzależnienia?. Ranking: 304
Plakaty z superbohaterami w klimacie noir. Ranking: 301
Ile wydajemy na Wszystkich Świętych? INFOGRAFIKA. Ranking: 279
Samsung ukarany grzywną 340k$ za opłacanie komentarzy w internecie. Ranking: 277
#gindenbot Uwagi? Skargi? Pisz do ** Gindena na chacie lub na maila.
#botoreklama - bądź na bieżąco z najlepszymi znaleziskami. Nie podoba się idea? Wrzuć tag/bota (lepiej tag) na czarną listę. Nie podoba się dobór znalezisk? Daj znać operatorowi.
#mikroreklama
PS. Nie ma żadnej Neuropy.