Wpis z mikrobloga

@januszdoe: Nie, to Warszawa Kabaty.

A co tam powstanie? Kolejne osiedle? Jak sobie porównam tamten teren ładnych parę lat temu jak się z metra wychodziło to nic nie było, a teraz miejska dzungla
  • Odpowiedz
a to mnie zaskoczyles, faktycznie brak logiki

@nie_moge_zejsc_z_drabiny: Może, pomimo że ogłaszali, że są czynni do końca miesiąca zamkną się już 26 października. Może np. doszli do wniosku, że pracownicy, którzy pewnie mają umowy tylko do końca miesiąca będą jeszcze pomagać w likwidowaniu i sprzątaniu tego wszystkiego co tam w tych sklepach jest.
  • Odpowiedz
A co tam powstanie? Kolejne osiedle? Jak sobie porównam tamten teren ładnych parę lat temu jak się z metra wychodziło to nic nie było, a teraz miejska dzungla

@deixkivi: Trochę mało miejsca na całe osiedle.
Nic, to nie było nie parę, tylko 15-20 lat temu. No a teraz dzungli też na szczęście brak :D
A powstać ma mieszkaniowiec+biurowiec z powierzchnia handlowo usługową. Takie #!$%@? wie co XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wigr: łezka mi się w oku kręci, 10 lat mieszkałem na natolinie, a to tesco to kupa wspomnień z wchodzenia w dorosłość :(
Ale nie dziwię się ze padli, to był marny sklep i nie miał szans z dyskontami.
  • Odpowiedz
@wigr: też byłem tuż przed likwidacją Tesco w Suchej Beskidzkiej. Kas samoobsługowych tam nie mieli, ale zwykłą można było za 999zł kupić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znajoma ma mały sklepik wiejski, to się obkupiła w różne szafy chłodnicze i takie tam po śmiesznych cenach
  • Odpowiedz