Aktywne Wpisy
#polityka #sejm #wybory Mam pytanko do wyborców, którzy tak bardzo byli uśmiechnięci przy urnach w zeszłym roku, szczególnie na Jagodnie.. W związku z tym, że minęło już kilka dobrych miesięcy kadencji, a rudy [pkazał już swoje prawdziwe oblicze między innymi podwyższając VAT na żywność o 5% tworząc drożyznę w sklepach, od 1 lipca kolejna ogromna podwyżka na prąd i gaz, a eksperci już zapowiadają znaczący wzrost bezrobocia, czyli de facto powrót do
jetlag +2
Panie Bogu co ja ci zrobiłam, że mam takie bolesne okresy? Przysięgam jeszcze jeden dzień takich skurczy i sama się zabije. Nie mogę tego wytrzymać już naprawdę...
@AzazelX
A co tam powstanie? Kolejne osiedle? Jak sobie porównam tamten teren ładnych parę lat temu jak się z metra wychodziło to nic nie było, a teraz miejska dzungla
@nie_moge_zejsc_z_drabiny: Może, pomimo że ogłaszali, że są czynni do końca miesiąca zamkną się już 26 października. Może np. doszli do wniosku, że pracownicy, którzy pewnie mają umowy tylko do końca miesiąca będą jeszcze pomagać w likwidowaniu i sprzątaniu tego wszystkiego co tam w tych sklepach jest.
@deixkivi: Trochę mało miejsca na całe osiedle.
Nic, to nie było nie parę, tylko 15-20 lat temu. No a teraz dzungli też na szczęście brak :D
A powstać ma mieszkaniowiec+biurowiec z powierzchnia handlowo usługową. Takie #!$%@? wie co XD
Ale nie dziwię się ze padli, to był marny sklep i nie miał szans z dyskontami.
Znajoma ma mały sklepik wiejski, to się obkupiła w różne szafy chłodnicze i takie tam po śmiesznych cenach
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora