Aktywne Wpisy
mefju1 +1030
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
placebo_ +274
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
Tym razem opowiadam o związku pszczół z kamieniami. Z kamieniami jestem związana już kilka lat i jest to moje drugie hobby, obok pszczół ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dzisiaj trochę inaczej, bo jako znalezisko: https://www.wykop.pl/link/6326021/wejdz-tu-wykopowy-wedrowcze-opowiem-ci-po-co-pszczolom-kamienie/
#przyroda #natura #biologia #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
Raz na tydzień/dwa tygodnie będą wołać @Megachilidae albo @Tulkandra
@fresh_princes_of_Bel-Air: @prnppp: @czajnik_wow: @osdpl: @Carbix: @Niewiemja: @obludnik-rozi: @peloson: @sikejsikej: @Muga:
Tutaj w prosty sposób możesz anulować wołanie do wpisu.
Zaplusuj ten komentarz.
Kamienie to małe kawałki skał. Słownikowo jak najbardziej poprawne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FatZgred: O rety (-‸ლ) Uświadomiłam sobie, że Twój komentarz w tym kontekście jest przezabawny :)))
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak trzymaj :)
@FatZgred: Cieszy mnie to bardzo. Dzięki za miłe słowo ♥