wójcik ale to ty dzwonisz XD co za dzban XD wydzwania by grozic XD rafal znow bedzie mial co zaniesc na policje, ladnie sobie grabisz, bedziesz znowu plakal ze "ktos poszedl na psy" #kononowicz #patostreamy
@rafalkosnozawszenapropsie: No patrz pan. A kto to się z menela i rudego śmiał że poszli zgłosić na psy? A kto to teraz grozi że ktoś będzie miał problemy prawne. No, ja nie wiem.
@NPCno123123 Rafałek wie, że takim pchlarzą to trzeba dać się wyszczekać i sami siebie skompromitują xD nic dziwnego, że Alicja do Londynu uciekła jak takie geny wydała na świat.
@Trolololo2021: ojej wojcik sie zagotowal jeszcze wiele takich pieknych chwil czeka na niego przez te pare miesiecy samowolki w internecie bedzie mial przeyebane przez pol zycia juz ja o to zadbam,nie odpusze
chce z tego miejsca bardzo podziekowac tym ktorzy udostepnili jego wizerunek imie,nazwisko bedzie sie to jeszcze za nim ciagnac dluuuuuugie dlugie lata i to sie nazywa spierrrdolic sobie zycie przez glupi wybryk z mlodosci twoi teraźniejszy poplecznicy ci nie pomoga. Dziękuje
#kononowicz #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora