Aktywne Wpisy
Tomek3322 +643
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Kazdy d3bil ktory halasuje swoim szrotem Audi czy innym Mustangiem, a takze ci na motorach powinni z miejsca dostawac mandaty i prace spoleczne przy budowach.
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba
W jaki sposób i w jakiej kolejności wygląda wymiana fg za itemy.
Dogadujesz się z osobą na priv czy zawsze używasz "mediatora"?
Jakby ktoś mógł proces objaśnić będę wdzięczny.
#diablo2resurrected
Miałem kolesia co chciał wczoraj ode mnie Andariel Visage kupić, zgodził się i ... cisza. Dlatego nie wiedziałem czy mam jakieś dodatkowe kroki podjąć (kwiaty, randka) czy ki #!$%@?.
1) napisał do mnie na DM, podał region, grę / hasło
2) spotkaliśmy się w grze, otworzył okno trade i położyłem klucze z hrabiny, które sprzedawałem, ale bez akceptu handlu
3) koleś przesłał mi na d2jsp fg, odświeżyłem forum, zobaczyłem na koncie goldy
4) zaakceptowałem trade
Chłopak polecił mi do większych deali brac mediatora
Pamietaj ze jsp nie zwroci fg jak ktos cie oszuka
https://forums.d2jsp.org/forum.php?f=250
Cala ta strona to jeden wielki SCAM xd uwazajcie na siebie. I nie kupujcie fg ze strony jesli o tym kiedykolwiek mysleliscie...
“Its jungle out there”
Tak samo uwazajcie na stare konta