Aktywne Wpisy
spreparowany +116
Mimo fajnych walk i dobrej rozrywki największy plus Bitej Śmietanki to brak mś#!$%@? i dodanie Filipa, jeszcze z czasów komentatorki lola fajnie się go słuchało, budował fajne emocje #famemma
dzkeson +74
Przecież to gowno jest ustawione XD jury dostaje dyrektywy jak głosować, żeby wygrał ich pupilek po zaliczeniu głosów widzów.
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Najlepsze jest to, że w połowie mojego stażu zwolniło się miejsce w dziale w którym pracowałem o czym zresztą mamiła mnie kadrowa jeszcze przed rozpoczęciem stażu, gdy o to pytałem.
Mówiła "jeśli się Pan sprawdzi to jak najbardziej jest szansa na ten wolny etat".
Gdy skończyłem staż to opiekunka mi powiedziała, że nie mogła mi zaproponować tego etatu, bo potrzebowali "kogoś z doświadczeniem na tym stanowisku, nie mielibyśmy czasu Cię uczyć" xDD
Ostatecznie zaproponowała mi staż z Urzędu Pracy (1300 zł netto msc) albo wolontariat xD
Podziękowałem
*Jednak w trakcie stażu pomagałem tam pewnej firmie, która wynajmowała pomieszczenie u nich i powiedzieli, że byliby zainteresowani abym z nimi prowadził szkolenia od wiosny (ale to tak dorywczo tylko).
https://www.wykop.pl/wpis/58797287/#comment-208697443
Trzymaj się Mireczku, powodzenia w dalszych poszukiwaniach!
Komentarz usunięty przez autora
@rales: szklane domy też obiecali gdy w tym gównokraju mamy już tylko okres lata i zimy? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)