Aktywne Wpisy

nocny-mirek +14
Co to jest lex tusk? Ktoś streści?

jaroslaw-nitko +85
#konfederacja #heheszki
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu

W sobotę o 8:22 mam przyjazd ciapongu na Dworzec główny i do 9:30 muszę być w budynku na ul. Mianowskiego. Mogłabym iść pieszo, najkrótsza trasa na mapach ma jakieś 5km, ale to by było na styk. Jakdojadę pokazuje takie trzy opcje.
I teraz pytanie do was, co jest pewniejsze we Wrocławiu autobus czy tramwaj? I czy uważacie, że jest szansa faktycznie dojechać w takim czasie jak pokazuje jakdojade czy może jednak realia są inne?
Z góry dzięki za informacje
W sobotę rano powinno wszystko w miarę okej jeździć. Gdybym ja jechał, to próbowałbym wsiąść w tramwaj 9, żeby wysiąść na Moście Szczytnickim (przystanek Kochanowskiego) i jeśli akurat będzie przesiadka na autobus, to wsiadać, a jeśli nie, to przejść resztę pieszo :)
@kuriozalny_prestydygitator: A no zmierzam
@sEB-q: Nie lubię ich xD
@adifek: Chyba ta opcja mnie najbardziej przekonuje. Znając życie jeszcze się zgubię na dworcu i pewnie na wcześniejszy autobus i tak nie zdążę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Arl0: Rozumiem
W jakikolwiek autobus nie wsiadziesz (na tym samym przystanku), on bedzie jechal w strone ktora potrzebujesz, wysiadasz na drugim przystanku "zacisze"
Jak czasem najdzie mnie ochota na survival to po prostu wsiadam w co podjedzie w moim kierunku xD
@krave: kto jechal zerem w drugim wagonie, ten nie potrzebuje szkoly przetrwania (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora