Aktywne Wpisy
OlaKordasOfficial +220
Uwielbiam kiedy wykopki odkrywają, że żyją w bańce. Szok i niedowierzanie, bo okazało się, że te wszystkie afery i komisje, którymi tu żyjecie gówno dały. Przeciętny Polak dalej nie ufa Tuskowi i Hołowni, a Lewica to już w zasadzie plankton polityczny. Nawet skompromitowana w waszym mniemaniu konfederacja wypadła lepiej. Powodzenia w dalszym rozliczaniu PiSu, bo przecież jak można tu było wielokrotnie wyczytać, każdy szanujący się wyborca koalicji ma w dupie 92 niezrealizowane
Raylen52 +2
Co zrobić aby nie pojawiala się taka wysypka po zgoleniu brody na szyi? Pojawia mi się dzień po.
Po goleniu stosuję wode kolońską, potem nakladam balsam a następnie idę pod prysznic cały się wykąpać.
#broda #looksmaxing #skora #pielegnacja
Po goleniu stosuję wode kolońską, potem nakladam balsam a następnie idę pod prysznic cały się wykąpać.
#broda #looksmaxing #skora #pielegnacja
Mój osobisty faworyt to Teenagent 2
#retrogaming #staregry
ehh nostalgłem
Fatal Frame
Contra
Legend of Zelda link to the past
Splatterhouse
Zombies ate my neighbors
donald duck quack attack
Alien vs Predator 2
Sunset Riders
to mi tera przychodzi do głowy
Niby był później Mark of Chaos, ale mechaniki zostały zupełnie zmienione względem systemu opartego o WFB i rzuty kostką, obecnego w SoTHR i DO, klimat też już nie ten sam. Total War: Warhammer to też nie to, bo jest stawia na zróżnicowany sandboks, a nie kampanię z ciekawą narracją