pytałem o symulator na Reskarcie i miałem dać znać o wrażeniach. Niedawno udało mi się w końcu spróbować i mogę powiedzieć, że zabawa jest przednia.
Jeździłem w Dirta. Szuter po połowie odcinka odpuściłem bo było ciężko, ale na asfalcie już dużo lepiej. To całkiem inna jazda niż w domu na fotelu. Super czuć przeciążenia, zakręty, a nawet zmiany biegów. Największe wrażenie zrobił na mnie jeden zakręt w "siodle" gdzie nagle poczułem fotel wpadł w jakąś dziurę. Polecam wszystkim ( ͡°͜ʖ͡°)
pytałem o symulator na Reskarcie i miałem dać znać o wrażeniach. Niedawno udało mi się w końcu spróbować i mogę powiedzieć, że zabawa jest przednia.
Jeździłem w Dirta. Szuter po połowie odcinka odpuściłem bo było ciężko, ale na asfalcie już dużo lepiej. To całkiem inna jazda niż w domu na fotelu. Super czuć przeciążenia, zakręty, a nawet zmiany biegów. Największe wrażenie zrobił na mnie jeden zakręt w "siodle" gdzie nagle poczułem fotel wpadł w jakąś dziurę. Polecam wszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam @zjemcimatke @uncovered @Sarpens @fifithebest którzy lajkowali komentarz o wrażeniach
Na priv mogę wysłać filmik z jazdy :)
#rzeszow