Wpis z mikrobloga

Jakie marki ubrań „na co dzień” polecacie dla wysokich (194cm) i szczupłych? Można coś ciekawego znaleźć np. na Zalando? O ile ze spodniami nie mam problemu znaleźć 34 na długość to z górami typu podkoszulki, bluzy, longsleevy słabo. Rękawy w L-lach pasują dobrze, ale zazwyczaj ciuchy za krótkie na długość. Wiem, można kupować XXL wszystko i kombinować u krawca, ale czasem znajdują się firmy, które produkują nieco dłuższe rzeczy. #modameska #moda #ubierajsiezwykopem #wysocy
  • 3
  • Odpowiedz
@Parotia: Ja jestem podobnego wzrostu, najczęściej wybieram rozmiar XL. Z doświadczenia, to jeśli tutaj nie pasuje to inny rozmiar też będzie do dupy, bo L-ka przykrótka a XXL będzie worek (chyba że model to jakiś slim fit). Przy zamówieniach z zalando przygotuj się na dużo zwrotów, bo niestety masa producentów leci w #!$%@? i czasami jak zamawiam ten sam model bluzy XL w dwóch innych wzorach to różnica potrafi być
  • Odpowiedz
@doggaz: Dzięki za radę! To o czym piszesz zauważam często w H&M więc czasem biorę po kilka sztuk tego samego do przymiarki żeby wybrać najdłuższe =D Ale wiadomo, jakość to nadal H&M, a teraz chciałbym coś lepszego. Będę obczajał te marki, które wypisałeś.
  • Odpowiedz