Wpis z mikrobloga

Jak oceniacie te gierkę, żeby popykać sobię kilka godzin tygodniowo, ale bez żadnych teamów/ekipy?
Kolejne mmo, gdzie trzeba cisnąć jakieś dungeony w xx osób, czy idzie cieszyć się z gry również solo?
#newworld
  • 13
  • Odpowiedz
ale bez żadnych teamów/ekipy?

@michael93pl: Nie da sie zbytnio xD Po kilku h jest pierwsza misja fabularna która wymaga 2 dodatkowych osób
Aczkolwiek do tego momentu całkiem fajnie sie gra. Ja głównie zbierałem surowce i robiłem misje poboczne
  • Odpowiedz
@michael93pl: cały myk polega na tym że misję dla wielu osób to dungeony gdzie nie trzeba być w żadnej gildii tylko idziesz z 4 randomami, nawet te trudniejsze misję na bossy itd robiłem, bo akurat robili je w tym czasie inni ludzie. Więc gra solo jest do tej pory (43lvl) całkiem możliwa i wystarczająca
  • Odpowiedz
@acidd: Amrine Excavation, to jest chyba główna misja fabularna i potem dochodzą 2 poboczne w tym dungeonie. A jak misja sie nazywa to nie wiem xD Jest kawałek po tym jak dostajesz "azoth staff"
  • Odpowiedz
  • 1
@michael93pl grupy do pogrania znajdziesz na luzie, znajdziesz kompanie też na luzie, ja gram praktycznie cały czas solo, czasami dołączę do jakiegoś party. Polecam.
  • Odpowiedz
  • 0
@michael93pl gra w gildii nie wyklucza gry solo, przed misjami, które wymagałyby wejścia w 5 osób stoi zazwyczaj ich z 15 i wystarczy postać chwilę. Przy misjach cięższych, ale w open worldzie, to kwestia kilku minut aż ktoś przybiegnie robić to co ty.

PVP solo jest jak najbardziej możliwe, przy dobrym buildzie nawet grupa 2-3 osób jest do zrobienia.

Obecnie mam wbity 51 lvl, jestem w gildii, ale caly pve content ogarniam
  • Odpowiedz
@acdart: dzieki za info, może się skuszę, polatałbym sobie za jakimiś surowcami i pocraftował jakieś rzeczy na spokojnie w niedzielne popołudnia albo po robocie pół godzinki dziennie, szukam takiej odskoczni własnie
  • Odpowiedz