Aktywne Wpisy
Shyvana +531
Od mniej więcej 10 roku życia chciałam zostać prawnikiem.
Jak rozpoczęłam studia to dotarło do mnie, że chcę zostać sędzią.
W zeszłym tygodniu w wieku już lat niemalże 30 prowadziłam swoją pierwszą rozprawę i kurde, mówię wam, warto było poświęcić te wszystkie lata na naukę.
Teraz już tylko ostatni zryw w postaci egzaminu zawodowego i zaczynamy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#prawo #chwalesie
Jak rozpoczęłam studia to dotarło do mnie, że chcę zostać sędzią.
W zeszłym tygodniu w wieku już lat niemalże 30 prowadziłam swoją pierwszą rozprawę i kurde, mówię wam, warto było poświęcić te wszystkie lata na naukę.
Teraz już tylko ostatni zryw w postaci egzaminu zawodowego i zaczynamy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#prawo #chwalesie
Mjakson84 +210
Trochę mnie striggerowała ta akcja z oczernianiem RODów, więc wytłumaczę na moim przykładzie dlaczego ROD jest potrzebny i jak wiele bredni pojawia się ze strony ignorantów.
Mam 34 lata, jestem programistą ze stosunkowo dobrą pensją, "za pandemii" wziąłem z żoną mieszkanie w kredyt (w wieku 30 lat, późno, bo sam odkładałem przez lata na wkład własny). Żona jest architektem krajobrazu, ale nie było szans żebyśmy się rzucili na dom z działką by
Mam 34 lata, jestem programistą ze stosunkowo dobrą pensją, "za pandemii" wziąłem z żoną mieszkanie w kredyt (w wieku 30 lat, późno, bo sam odkładałem przez lata na wkład własny). Żona jest architektem krajobrazu, ale nie było szans żebyśmy się rzucili na dom z działką by
Oprócz zbierania starych aut na parkingu pod blokiem, zbieram też resoraki. Na początku to były zwykłe hotwheelsy i matchboxy ale przerzuciłem się na ciut droższe na zasadzie "jakość > ilość". Różne marki mają różne ficzery i detale. Kilka autek jeszcze jedzie z chin.
W sumie mogę zrobić porównanie:
- hotwheels
- hotwheels premium
- matchbox
- majorette
- tomica premium
- tomica limited vintage
- greenlight
- autoworld
- castline
#hobby #resoraki
czy byłoby zainteresowanie...
to wielu ma w dupie chyba że zbierze się wystarczająca ilość plusujących ( ͡º ͜ʖ͡º)@SzubiDubiDu: > @SzubiDubiDu: no i gdzie to porównanie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Xamox: no i gdzie?( ͡° ͜ʖ ͡°)