Aktywne Wpisy
Kkdante +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
smutny_przerebel +86
Sympatie polityczne można mieć różne, ale za produkowanie tego typu treści powinien być ban. Są jednak pewne granice przyzwoitości.
O kim jest ten wpis, chyba wspominać nie muszę.
Na wszelki wypadek screen całego wpisu przesłałem do posłanki, nie dziwię się, że jest ona bardzo wrażliwa na tym punkcie. Oby społeczny odpad @selflessness poniósł wymierne konsekwencje.
@Moderacja
#sejm #polityka #bekazpisu
O kim jest ten wpis, chyba wspominać nie muszę.
Na wszelki wypadek screen całego wpisu przesłałem do posłanki, nie dziwię się, że jest ona bardzo wrażliwa na tym punkcie. Oby społeczny odpad @selflessness poniósł wymierne konsekwencje.
@Moderacja
#sejm #polityka #bekazpisu
#knp #bekazkorwinistow #lewackihumor #lolcontent #jp100procent
Komentarz usunięty przez autora
policja nawet nie jest przystosowana do korzystania z wlasnych mozliwosci prawnych.
swoja droga, czy nie jest tak ze nawet pobranie krwi jest juz nielegalne wraz z wyrokiem sadu najwyższego czy cos?
@Korwinoid: nie, to normalna konsekwencja. Albo dmuchasz po dobroci, albo wiozą Cię do szpitala, gdzie oddajesz krew po dobroci, a jak nie to na siłę.
/ tak, wydaje mi sie ze w ameryce dobrze sobie z tym poradzili. nieinwazyjna metoda alfabetyczna lub przejscia po kresce :)
bedziesz odpowiadal dopiero jak spowodujesz wypadek po pijaku badz zatrzymany bedziesz wylewal sie z samochodu :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Tutaj szersze omówienie, dlaczego w zasadzie nic się nie zmieniło: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130811/REGION/130809718
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Natomiast wciąż ustawa o środkach przymusu bezpośredniego daje takie uprawnienie, a za niekonstytucyjną nie została uznana.