Aktywne Wpisy
Pepe234 +6
Hejka mirki, chciałbym podzielić się z wami moimi przemyśleniami, wydaje mi się że są dosyć ciekawe, a być może kogoś to zmotywuje do działania. Btw jestem zainteresowany buddyzmem i filozofia ta wg mnie jest bliżej poprawnego odbioru rzeczywistości od innych. Zapraszam do obserwowania tagu #przemysleniapepe
Wszystkie podejmowane działania wydają się nie mieć znaczenia w dalszej perspektywie. Nasza obecność w tej rzeczywistości, czymkolwiek jest egzystencja, jest ukierunkowana na zapewnienie sobie jak najlepszych odczuć
Wszystkie podejmowane działania wydają się nie mieć znaczenia w dalszej perspektywie. Nasza obecność w tej rzeczywistości, czymkolwiek jest egzystencja, jest ukierunkowana na zapewnienie sobie jak najlepszych odczuć
noos +17
Filadelfia to była dobra, chwytająca za serduszko historia o parze gejów, która z pewnością urzekłaby nie jedną prawacką duszę. Trzeci odcinek #thelastofus to jakiś absurd. Może twórców seriali faktycznie popierddoliło, a może nie chodzi w nich już o dobrą historię? Nie wiem. Czuję się jednak mentalnie zgwałcony, jakby ktoś przywiązał mnie do krzesła rodem z Mechanicznej Pomarańczy i odtwarzał obrazy, a teraz jeszcze banda pajaców wmawia mi, że musi mi się to
Wchodzę sobie na mikroblog, a tam jakiś koleś cieszy się i zgarnia plusy, ze dał jakiejś dziewczynie z bara. Pewnie szmata mu nie chciała dać i śmiała śmiećka mieć własne życie, bo jeszcze ze znajomymi szła. No dramat.
Idę na główna i patrzę ze playboy zrobił rozkładówkę z facetem, myśle sobie, kurczę odważny ruch. Na szczęście się dowiaduje, ze to upadek cywilizacji, bo tak w komentarzach napisali. Kurczę, dobrze ze jak wychodził pierwszy playboy w 1953 to trzymali się standardów. Kto to widział kobietę w gazecie pokazywać, jescZe potem naga?!?!? No na tamte czasy wystarczyłaby wzmianka w ny times, ze coś takiego można, po co od razu to pokazywać…
Jak już jestem na głównej to popatrzę co polityce, a tam użytkownik @Valdi136 (pewnie przypadkiem ma tak rusko brzmiący nick), przekonuje mnie ze psy sikają na Tuska, bo dobrych ludzi wyczuwają, a złych nie. Dobrze wiedzieć.
Ale ze nie mam co robić to czytam dalej komentarze przy każdym znalezisku. Dowiaduje się ze są tylko dwie opcje: skrajnie prawo i skrajnie lewo. Nie można być symetrysta, bo to złe świadczy o Tobie, a zaoraja Cię tym memem z balonem i dużym mózgiem. No to myśle, no nie, taki nie będę.
Wiec wracam na mirko, bo tu mądrzy i uczciwi ludzie są. I dowiaduje się ze moje millenialskie pokolenie nic nie robi żeby bylo lepiej. Se myśle: no w sumie #!$%@? racja. Zróbmy cos.
Ale potem widzę, jak nawet 8 gwiazdek można sprowadzić do politycznego krzyczenia, a te protesty rok temu to tylko dziwki i cuckoldy chodziły. Bo przecież to ukryta opcja rosyjska i lewaki.
I w końcu sobie tak myśle, ze ja to bym chciał żyć sobie spokojnie, ze zdrowym państwem, które inwestuje w swoich obywateli, żeby każdy miał wolność wyboru. Ze chcialbym żebyśmy się w końcu dogadali wszyscy, bo przecież co komu przeszkadza co sobie sam robi?
Ale wiecie co? To nie ma sensu, sens maja memy. Dlatego tu spełniają się moje marzenia, bo jest dużo memów #bekazpodludzi