Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy dać szansie dziewczynie, która ma bardzo dużą nadwagę, ale:
- regularnie chodzi na silownie i pilnuje diety od kilku miesięcy
- zgubiła już prawie 15kg
- podoba mi się zajebiście z twarzy
- mamy ze sobą świetny vibe
Wiadomo, że to nie będzie szybki proces, ale przynajmniej coś robi w tym kierunku. Jedyne co mi w niej przeszkadza, to właśnie ta waga, bo tak to jest idealna. Cały
Czy dać szansie dziewczynie, która ma bardzo dużą nadwagę, ale:
- regularnie chodzi na silownie i pilnuje diety od kilku miesięcy
- zgubiła już prawie 15kg
- podoba mi się zajebiście z twarzy
- mamy ze sobą świetny vibe
Wiadomo, że to nie będzie szybki proces, ale przynajmniej coś robi w tym kierunku. Jedyne co mi w niej przeszkadza, to właśnie ta waga, bo tak to jest idealna. Cały
120_Dni_Sodomy +226
ide właśnie do "pod minoga" w poznaniu żeby nakryć mojego męża co mnie zdradza z amelką z roboty #!$%@? "przyjaciółką". nagram film z zajscia. zawolam plusujacych niech widzą jak sie #!$%@? w poznaniu
#bekazcovidian #koronawirus
@sztandar może nie ma co karmić trolla
No i dla nich normalnością stał się już obowiązek noszenia maseczki, mimo, że są zaszczepieni xDDD
o maski też już nikt nie daje #!$%@?, pomimo że wciąż jest was nieszczepionych szurów sporo, rząd po prostu martwi sie o swój elektorat, bo wy to nic do społeczeństwa nie wnosicie poza dezinformacją i teoriami spiskowymi
@dopeboiYSL: chwaliłem się w kwietniu świstkiem, wróciłem do normalności od lipca. Czemu pytasz? I czemu beka z covidian?
Mimo to i tego że żyje w warszawie żyje normalnie. Nikt nigdy nie chciał ode mnie świstka o szczepieniu, moja zaszczepiona dziewczyna nie użyła go ani razu. Wszystko jest otwarte, w kinach normalnie można jeść (ostatnio w ciągu tygodnia byłem tam 3razy). W obiektach sportowych, reatauracjach, w zasadzie niemal wszędzie ludzie
@pzqmoxwn: to tak jak ja. Tyle, że się nie szczepiłem :|