Wpis z mikrobloga

Miałem dzisiaj pojechać na trening ale poczułem w sobie jakąś barierę i mimo chęci za #!$%@? nie mogłem wyjść z łóżka a tym bardziej z domu. Nie wiem jakoś chce wyjść ale nie mogę. Zostałem zamknięty za bramą która zamykana jest na dziesiątki zamków i to nie ja kontroluje jej otwarcie...
#gehenna
  • 18
  • Odpowiedz
@Pudzilla4545 kalistenika> siłownia szczególnie przy sportach walki.
A tak poza tym kupa ludzi ma jak ty. Terapia, leki, obserwowanie swoich mysli i wyciąganie wniosków (dobry sposób to myślenie o celach do osiągnięcia, jak nie to o czymkolwiek co sprawia jakąkolwiek radość chociaż na sekundę). Żeby zerwać się z łóżka można pomyśleć o jakichkolwiek głupotach tak żeby myśli nie płynęły spokojnie tylko w cokolwiek lepiły, potem spokojnie sie nastawiać na jakiekolwiek działanie i
  • Odpowiedz
@JonBonesBlachowicz: Gra na gitarze. Kupuje gitarę za 4 stówy i za ojczyznę. Nie dość ,że to wymagające na początku to będzie mógł nauczyć się grać kawałków które uwielbia. Zawsze ćwiczy palce i koordynację podczas gry. I kurde najgłupszy powód to to ,że dupy często lecą na ludzi którzy grają. To ostatnie jest trochę głupim powodem do nauki gry na gitarze. Zresztą sama nauka gry na gitarze nie jest do końca łatwa
  • Odpowiedz