Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +35
Ten filmik pokazuje wszystko co można #!$%@?ć w sytuacji awaryjnej xD
O BMW szkoda gadać bo debil i kropka ale pani kierująca nie lepsza (chociaż i tak się zesracie aLe Un zAJechaUUU mimo, że babka by tam samo się rozbiła gdyby cokolwiek innego przed nią gwałtownie hamowało)
1. Wybór auta - krótkie auta z krótkim rozstawem osi są wybitnie niebezpieczne gdy już wpadną w poślizg, gdyby miała 5 metrowego lincolna towncara to
O BMW szkoda gadać bo debil i kropka ale pani kierująca nie lepsza (chociaż i tak się zesracie aLe Un zAJechaUUU mimo, że babka by tam samo się rozbiła gdyby cokolwiek innego przed nią gwałtownie hamowało)
1. Wybór auta - krótkie auta z krótkim rozstawem osi są wybitnie niebezpieczne gdy już wpadną w poślizg, gdyby miała 5 metrowego lincolna towncara to
Keczupikczu +430
Chyba ktoś tu robotę straci... nie dość, że podał dokładną lokalizację w której pracuje (1 z 3 sklepów) to podał co studiuje, na którym roku jest, od kiedy pracuje. I do tego dzieli się informacjami o dziennym utargu, że mają sejf, że mają zdjęcia złodziei, że na ciuchach są dodatkowe niewidoczne jakieś klipsy...
@MaxTV oj chłopaku, nie życzę Ci źle, ale jak stracisz przez to AMA robotę, to wcale mnie to nie zdziwi. Co więcej nie zdziwi mnie, jak pracodawca skieruje sprawę do sądu pracy za ujawnianie tajemnic finansowych firmy...
#ama #wykopki
Komentarz usunięty przez autora
@MaxTV: nie wiem, ale ja na miejscu pracodawcy nie trzymałbym takiego pracownika jak Ty ;) a AMA fajne, potwierdzam :)