Aktywne Wpisy
krytyk1205 +57
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
Cinoski +12
Do zgarnięcia Dwie Wieże w wersji rozszerzonej (3 płyty + dodatki specjalne jako 4). Zwycięzca będzie musiał mi wybaczyć brak dodatku o Gollumie, bo nie mam pojęcia gdzie go posiałem, ale obiecuję, że przekopię mieszkanie jeszcze raz i postaram się to znaleźć. Losowanie jutro o 20:00. Nie biorą w nim udziału zielonki i różowe.
Do dzieła, słudzy tajemnego ognia!
PS. W komentarzach dorzucam parę zdjęć już przy dziennym świetle. Miło byłoby, gdyby plusowali ci, którzy naprawdę tego chcą, a nie ci, którzy chcą to opchnąć od razu za parę marnych groszy, bo chciałbym sprawić komuś chociaż małą radość
#rozdajo #wladcapierscieni