Aktywne Wpisy
Cześć Panowie i Panie, to ja Kasia Pieluszka, Kasia z Bali.
Mam dla was poradnik o wyrywaniu. Perspektywa kobiety, rady od ludzi pochodzących z całego świata, historie z życia (między innymi o nagich Czeszkach), charakterystyka kultur (rady jak wyrwać Francuza lub Francuzkę czy mieszkańców Asutralii)
Kupujecie wpłacając od 29 zł na Sztuka wyrywania - poradnik dla kobiet i mężczyzn
Wysyłka ebooka do 12 godzin.
Wiem, że lubicie czytać ;)
#rozrywka #bali #
Mam dla was poradnik o wyrywaniu. Perspektywa kobiety, rady od ludzi pochodzących z całego świata, historie z życia (między innymi o nagich Czeszkach), charakterystyka kultur (rady jak wyrwać Francuza lub Francuzkę czy mieszkańców Asutralii)
Kupujecie wpłacając od 29 zł na Sztuka wyrywania - poradnik dla kobiet i mężczyzn
Wysyłka ebooka do 12 godzin.
Wiem, że lubicie czytać ;)
#rozrywka #bali #
stormi +31
kocham to zdjecie mojej dupy, ono powinno wisiec w paryskim luwrze obok mona lisy
Jak widać Ator wciąż mocno celuje w swoją szurską publikę.
(Ja rozumiem, że można być zaskoczony, albo nawet poczuć się oszukany, że Mazurek świętował z politykami, ale wiara w teorię, że za tym wszystkim stoją żydzi... znaczy żymianie, aby kontrolować Polskę... znaczy Polin, no proszę was XD)
Also może ktoś mi wyjaśnić skąd w ludziach bierze się wiara, że to żydzi za wszystkim stoją i taki antysemityzm? (rozumiem dla beki, ale istnieje nie taki znowu mały odsetek ludzi, którzy mówią to na poważnie)
#ator #pracowniktvn #bekazszurow
@alteron: hm, jeśli tak to interpretować to zgadzam się, ale niestety nie wszyscy tak to rozumieją, albo ja sobie coś dopowiadam..
a co z faktycznym antysemizmem (tzn nie śmieszkowym czy moim nadinterpretowaniem, ale takim faktycznym)
Takie imprezy np. w Stanach to normalka hehe.
Jak umiecie łączyć kropki, to połączcie te. Na kanale sportowym Mazurek powiedział, że na imprezie byli obecni politycy z każdej opcji politycznej i wszyscy goście byli zaszczepieni ( ͡° ͜ʖ ͡°) ciekawe kto był z Konfy i
Nastroje antyżydowskie są podsycane również przez samych żydów (przez ich postawę) żeby wyłudzać pieniądze np. ''polskie obozy'' ale trzeba rozgraniczyć