Aktywne Wpisy
Żyjemy w blisko 40 milionowym kraju, gdzie nawet nie ma polityka z jakiejkolwiek partii, który miałby poglądy po prostu "normalne".
Na szybko do głowy przyszło mi 15 punktów, które co najmniej 95 % z Nas uważa za normalne. Mimo tego, żadna partia nie ma takiego pakietu w swoim programie
1. Nielegalna imigracja NIE.
2. Kontrolowana imigracja tak, ale z wymaganiami jak nauka języka, test wiedzy podstawowej o Polsce, konieczność asymilacji i integracji oraz inne wymagania, które nie przychodzą mi teraz do głowy.
Na szybko do głowy przyszło mi 15 punktów, które co najmniej 95 % z Nas uważa za normalne. Mimo tego, żadna partia nie ma takiego pakietu w swoim programie
1. Nielegalna imigracja NIE.
2. Kontrolowana imigracja tak, ale z wymaganiami jak nauka języka, test wiedzy podstawowej o Polsce, konieczność asymilacji i integracji oraz inne wymagania, które nie przychodzą mi teraz do głowy.
Oto scena, gdy wpadłem na pomysł, aby moich wrogów ściągnąć prosto na trolla. Oczywiscie do zabawy dołączyly się raptorki, wyszła ciekawa bitwa. :)
#elex #gry #gothic
W zależności od tego jak bardzo podobał Ci się Gothic czy Risen, to przygotuj sie na to że Elex to półka niżej. Najgorsza fabuła z gier PB, słabo zagospodarowany duży świat. Nie możesz podnosić broni po przeciwnikach bo "zastyga" im w ręce. Eksploracja jest bez sensu, bo brakuje wartościowych znajdziek oprócz Elexitu.
Bywają lokacje że przykładowo masz 3 silne moby z którymi się męczysz a pilnują one papieru toaletowego
Zrob sobie save, przed jakimś ludzkim przeciwnkiem i katuj quick-load az ogarniesz dobrze walke.
Już nie mówie, że jest pełno ustawien dotyczacych walki. Moje pro tipy.
1.Odrazu wyłącz auto-celowanie.(strasznie przeszkadza)
2.Pod literke F podepnij sobie unik, domyślnie masz go pod strzałkami, co bardzo przeszkadza.(sam sie przekonasz)
3.Zuzycie witalnosci zmień sobie, żeby spadało wolniej. Za mało jest energi, co trasznie utrudnia gre i jest absrudalne
Przecież klucz do Elexa kosztuje ~25 zł.
Eneba, Gamivo, CDkeys, Kinguin.
Kupuje normalnie i aktywuje produkt na steamie.
Co wy z choinki wielkanocnej się urwaliście że bierzesz cene 189 bezpośrednio ze steama?
Piszesz do niego "spóźniłeś sie"
Nie, nigdzie się nie spóźnił, bo Elex kosztuje 25 zł przez 365 dni w roku.