Aktywne Wpisy
czteryrowery +594
Andrzej_Buzdygan +436
Możecie mówić co chcecie o sieciówkach, ale prawda jest taka, że Decathlon jest jedną z najlepszych sieci sklepów sportowych na świecie. Dzięki niej miliony ludzi odnalazły pasję w sporcie, bo nie byli zatrzymywani przez gatekeeperów w postaci super drogich marek butów do chodzenia po górach ani przez tanie gówniane buty rozwalające się po wejściu w kałużę. Tam można kupić takie buty, na które każdego będzie stać i na dodatek mają dobrą jakość.
Jaki polecicie bank, w którym będą wypłaty z wszystkich bankomatów w Polsce za darmo (te zagraniczne również byłoby super ale to nie jest główny cel), a opłaty za prowadzenie konta będą jak najniższe? Czy jest jakieś fajne zestawienie wszystkich ofert dla klientów detalicznych?
Jestem byłym klientem Raiffeisen, a obecny bank BNP Paribas ma klientów za idiotów i myśli, że zapomniałem obietnice ich Zarządu... Najpierw zabrali oprocentowanie konta podstawowego, z którego miałem kilkadziesiąt złotych miesięcznie, a następnie zabrali darmowe wypłaty z bankomatów i podwyższyli opłaty za konto. Obiecywali, że moja oferta nigdy się nie zmieni ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogółem te dwie rzeczy takie jak oprocentowanie i bankomaty, były dla mnie najważniejsze.
Stabilną ofertę mają, bo to konto jest już od bodaj 2014 r. i ciągle zasady są takie same (jak pisze przedmówca).
Na koncie oszczędnościowym w Millennium jest 0,5% (do 50 tys. zł, na 2 m-ce; dla nowych środków), więc też szału nie
Ogółem interesuje mnie konto typu ROR, czyli tak jak było w Raiffeisenie - pieniądz normalnie leży na koncie głównym, niezamrożony i procentuje ;) Kwoty małe, ale zawsze to pokryło koszty obsługi karty, czy też starczyło na browarki ;)