Aktywne Wpisy
dajgryza +179
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +35
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
01.10.2021 ostatni raz wyemitują Hotel Paradise w piątek. xD
Długo się tym nie nacieszymy. Niby tylko jeden dzień mniej, ale przez to show będzie trwać o 2 tygodnie dłużej...
08.10.2021 zaczyna się emisja #projektlady 6 o 20:00 w piątki, a HP będzie znów tylko poniedziałek-czwartek.
Przez to sezon skończy się 1 albo 2 grudnia (-‸ლ)
Osobiście wcale się nie cieszę, bo mam flashbacki z poprzedniego sezonu, jak po 40 odcinku czekałam aż to się tylko skończy.
No i rajskie pewnie znów będą raz w czwartek, raz we wtorek (albo środę i poniedziałek) a później w ogóle nieregularnie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wg mnie robią głupotę eliminując hotel w piątki, bo jeśli jedno leciałoby po drugim więcej ludzi by to zobaczyło.