Wpis z mikrobloga

Mam wii z jakimś softmodem który instalowałem jeszcze za dzieciaka z tutoriali z jutuba. Homebrew Channel działa jak i instalacja WAD-ów. Nie mogę jednak uruchomić wiiflow. Próba odpalenia aplikacji resetuje konsolę. W BootMii też nie chce się uruchomić z poziomu homebrew channel(hacka robiłem kiedyś poprzez wykorzystanie kopii Super Smash Bros). Nie mogę znaleźć podobnego problemu na forach zagranicznych. Wie ktoś jak sobie z tym poradzić? Czy może lepiej zrobić factory reset całej konsoli i na nowo się bawić z przeróbkami?(trochę mi szkoda save'ów z gier płytowych)
#wii
  • 3
@szuineg: jak hackowałem wii to byłem gówniakem bez znajomości angielskiego xD dlatego wybrałem wii flow po jednym tutorialu. Teraz dopiero ogarnąłem po latach, że samego wii flow nie miałem wrzuconego na SD kartę. Ściągam jedną gierkę i zobaczę czy teraz będzie to działać
@szuineg: po 5ciu godzinach ogarnąłem co jako dziecko #!$%@?łem przy przeróbce. Nie miałem zainstalowanego d2x cios jak i samego wiiflow wrzuconego na kartę pamięci. Teraz wszystko chodzi a już się bałem że może konsolę zbrickuje xD Jakie to wygodne jednak