Aktywne Wpisy
KilY +108
Nareszcie złożylem blaszaka, pierwszego od ponad 15 lat. 3 godziny z życia, ale wyszło i nawet działa. Dużo przyjemniej się to robi bez hdd i napędów.
#pcmasterrace #komputery #pc
#pcmasterrace #komputery #pc
ANON616 +764
Pamiętajcie jeszcze aferę z szefem Dareczkiem?XD
Dareczka tak bardzo boli całą sytuacja, że aż do dziś musi wysłać wiadomości sms do swojej byłej pracownicy xDDDDDDDDDDDDDD
#giftpol #afera #januszebiznesu
Dareczka tak bardzo boli całą sytuacja, że aż do dziś musi wysłać wiadomości sms do swojej byłej pracownicy xDDDDDDDDDDDDDD
#giftpol #afera #januszebiznesu
Mam wędeczkę Okuma Psycho Perch 3-18g.
Całkiem fajnie się nią spininguje, ale że efekty są raczej słabe (na 5 wyjść 2 okonki), to pomyślałem, że sobie gumami połowię przy dnie.
Próbowałem się bawić 9g cykadą i pięknie po wyproście szczytówki widać, kiedy przynęta trafia w dno.
Ale tu pojawia się problem. Zmieniłem przypon na lżejszy, wrzuciłem lekką gumę koło 7cm z 3g czeburaszką i... no nie widzę tego stuknięcia o dno.
I tu potrzebuję rady - źle patrzę, czy po prostu powinienem wrzucić ciężarek 5g? Jakie wy macie doświadczenia z czułością okoniówek?
Czyli potrzebuję jakiejś tonącej gumy, albo trochę większego ciężarka (nawet 4g może ujdzie) i powinno być OK.
Zastanawia mnie, jak to jest z tym czuciem przy większych gumach i lekkich główkach - masa ludzi tak niby robi, łowią sandacza i szczupaka, to chyba na konkretnych wędkach. Próbowałem boleniówką Mikado ASP (ale
Przypomnij mi się za dwa tygodnie to Ci pokaże sztuczkę( ͡~ ͜ʖ ͡°)