Aktywne Wpisy

BornToDie69 +5
Polećcie jakąś grę na PC którą się fajnie ogrywa na padzie. Leżę po operacji i mam PC podłączonego do TV. Nie może być to żaden FPS, chociaż 144Hz są xd. Pad nie nadaje się do strzelania.
Próbowałem ograć:
God of war - nudne strasznie, szanuje że ktoś był w stanie to przejść
Ghost of Thushima - to samo
Dragon Ball Sparkling Zero - monotonne samemu
Próbowałem ograć:
God of war - nudne strasznie, szanuje że ktoś był w stanie to przejść
Ghost of Thushima - to samo
Dragon Ball Sparkling Zero - monotonne samemu

źródło: temp_file4519534281684095255
Pobierz
gustawny +29
Właśnie gospodarz napisał mi, że apartament nie będzie jednak dostępny (termin: sierpień).
Poprosił też, bym ANULOWAŁ rezerwację.
Czy mam sam anulować, czy jednak zmusić go do anulowania? Nie ukrywam, że jestem rozsierdzony - chodzi o wyjazd na konkretne wydarzenie, zabukowałem termin już dawno temu - teraz nie mam szans na znalezienie noclegu w okolicy i prawdopodobnie będę musiał całkowicie zrezygnować z planowanego wyjazdu. Chciałbym, by poszło mu w pięty.
#airbnb
Poprosił też, bym ANULOWAŁ rezerwację.
Czy mam sam anulować, czy jednak zmusić go do anulowania? Nie ukrywam, że jestem rozsierdzony - chodzi o wyjazd na konkretne wydarzenie, zabukowałem termin już dawno temu - teraz nie mam szans na znalezienie noclegu w okolicy i prawdopodobnie będę musiał całkowicie zrezygnować z planowanego wyjazdu. Chciałbym, by poszło mu w pięty.
#airbnb
I w ogóle - warto brać Philipsa? Co sądzicie np. o depilatorach Braun?
Budżet ok. 1500 PLN, ale jestem elastyczny jeśli produkt jest wart swojej ceny.
POMOCY! :D
#kobiety #depilacja #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac #rozowepaski #kupujzwykopem #uroda
Jak (na ogół) działa taki pakiet? Chodzisz do oporu, aż włoski nie znikną? A co jak się pojawią po jakimś czasie?
@mechanior: I przewód, i baterie. Dzięki za opinię :-)