Aktywne Wpisy
Nicolaus_Steno1 +519
TLDR: zweryfikowałem i wg mnie matka polaka jest prostytutka i dlatego robie ten wpis żebyście wiedzieli ze chłopak zamiast oddać matce cześć ze 100k jakie bierze za walke woli kłamać i kazac matce dalej się prostytuować
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jestemtunew +261
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
"Powtarzam jeszcze raz. Ustawmy tę narracje tak aby odpowiadała ona stanowi faktycznemu. Mamy ludzi, którzy uciekają przed prześladowaniami przed wojną i mamy obowiązek Polski oraz innych krajów UE do jak najgodniejszego przyjęcia tych osób i to jest wszystko. Wszelka dyskusja o tym, o lęku, o zagrożeniu, o terrorystach jest niewłaściwa. To nie znaczy, że my nie mamy prawa bać."
"Odpowiedzialnością rządu jest tłumaczyć, przekonywać. Tak samo jak w przypadku nieprzekonanych osób do szczepionek."
Sama dyskusja o możliwym zagrożeniu czy terrorystach jest niewłaściwa. Nie chodzi o to czy jest zagrożenie czy go nie ma. Sam dyskusja o tym jest zła.
Najbardziej rozjebuję mnie stwierdzenie, że rzad powinien przekonywać do czegokolwiek. Krótko mówiąc, państwo powinno uprawiać propagandę.
#konfederacja #migracja #afganistan #rzeczypospolita #polityka