Wpis z mikrobloga

mam nadzieję, że te (P)osły w PO wiedzą, że Tusk to była ich ostatnia nadzieja i że, jeśli teraz znów się trend spadkowy nie odwróci do jest po PO ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Na razie po załatwia pisowskiej bolszewii kolejną kadencję.

#neuropa #4konserwy
  • 16
to się powinieneś chyba cieszyć, że Twoja partia zyska

@PrzeKomentator: ona i bez tego zyska ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a wydawało mi się, że to wyborcy decydują. A jeśli dla kogoś poszanowanie do podstawowych praw człowieka jest czymś złym, to niby jak ja miałbym go do czegoś przekonać?

@Wedam: poszanowaniem prawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przypominam, że wybory nie są w następnym
Tusk też nie jest jakimś 100% gwarantem wygranej, trzeba troszkę więcej

@dioxyna: ale jest ostatnim Asem w ręce i teraz jest zaprzepaszczany.

ale gdzie ten trend spadkowy poza główną wykopu ?

@Kjedne: czuć w powietrzu, zresztą, ty od kołowni jesteś także część centrum przejdzie do Szymona
@qluch: Nic nie jest zaprzepaszczone, Tusk wypowiedział się zgodnie z linią komisji europejskiej, to, że pojedynczy posłowie próbują się promować na tym szantażu, niczego nie zmienia.
Nic nie jest zaprzepaszczone, Tusk wypowiedział się zgodnie z linią komisji europejskiej, to, że pojedynczy posłowie próbują się promować na tym szantażu, niczego nie zmienia.

@dioxyna: oczywiście, że zmienia. Pokazuje brak jedności w partii a to jest oznaka braku władzy.

czyli w sytuacji w której od ponad roku co najmniej nie bylo sondażu gdzie KonfoPiS mialby większość ty diagnozujesz trend spadkowy dla w waszym języku " Totalnej Opozycji " bo tak
@qluch: Jest to oznaka dla prawackich wyborców którzy wierzą w jednego zawsze rozumnego wodza który narzuca innym swoją wolę. Normalni ludzie zdają sobie sprawę, że można mieć różne zdania w partii. Zresztą, chęć pomocy tym ludziom nie musi oznaczać, że uważa się, że granicę nie powinny być chronione.
Jest to oznaka dla prawackich wyborców którzy wierzą w jednego zawsze rozumnego wodza który narzuca innym swoją wolę.

@dioxyna: To jest oznaka demokracji, gdzie ludzie wolą zagłosować na partię która jest w stanie władać krajem, niż na partię która jednego dnia mówi to a drugiego tamto. ¯\_(ツ)_/¯

Ty myślisz, że ja to sobie wymyślam? Co łączy PO z lat 2005-2013, PiS z lat 2015-2020 i SLD z lat 2000-2004?

To jest