Aktywne Wpisy
Grooveer +1
larine +2
Robiliście sobie test osobowości 16personalities (16PF)? Jakie typy osobowości Wam wyszły?
Mi wyszedł ISFP-T - Poszukiwacz Przygód. Sama nie wiem, czy się z tym zgadzam.
Mi wyszedł ISFP-T - Poszukiwacz Przygód. Sama nie wiem, czy się z tym zgadzam.
Ludzie o osobowości Poszukiwacza Przygód to prawdziwi artyści, choć niekoniecznie tacy, którzy spędzają czas, radośnie malując pejzaże. Choć często to potrafią. Chodzi raczej o to, że wykorzystują swój zmysł estetyczny i projektowy, a nawet własne wybory i działania, aby przełamywać społeczne konwencje. Swoimi eksperymentami lubią rzucać wyzwanie
Na razie po załatwia pisowskiej bolszewii kolejną kadencję.
#neuropa #4konserwy
@qluch: a wydawało mi się, że to wyborcy decydują. A jeśli dla kogoś poszanowanie do podstawowych praw człowieka jest czymś złym, to niby jak ja miałbym go do czegoś przekonać?
@PrzeKomentator: ona i bez tego zyska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wedam: poszanowaniem prawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tusk też nie jest jakimś 100% gwarantem wygranej, trzeba troszkę więcej
@dioxyna: ale jest ostatnim Asem w ręce i teraz jest zaprzepaszczany.
@Kjedne: czuć w powietrzu, zresztą, ty od kołowni jesteś także część centrum przejdzie do Szymona
@dioxyna: oczywiście, że zmienia. Pokazuje brak jedności w partii a to jest oznaka braku władzy.
@dioxyna: To jest oznaka demokracji, gdzie ludzie wolą zagłosować na partię która jest w stanie władać krajem, niż na partię która jednego dnia mówi to a drugiego tamto. ¯\_(ツ)_/¯
Ty myślisz, że ja to sobie wymyślam? Co łączy PO z lat 2005-2013, PiS z lat 2015-2020 i SLD z lat 2000-2004?
To jest
@dioxyna: https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,27489656,podbicie-sieci-mit-apartyjnosci-wykorzystanie-slabosci-platformy.html#s=BoxOpMT
CC do @Kjedne