Wpis z mikrobloga

@GrochenMochen taaa, mam to samo... Noi też patrząc przez pryzmat bezpieczeństwa bardziej ufam googlowskiemu 2FA niż pytaniu pomocniczemu przy zapomnianym haśle ¯_(ツ)_/¯
Dziękuję Pan Wirtualnapoczta za pomoc w podjęciu decyzji
  • Odpowiedz
@delKrul: same hir, po tagach sprawdziłem i okazuje się że to nie tylko u mnie. Eh, założyłem maila na WP w 99r., Od tego czasu wpisywałem go na wszystkich dokumentach itp. Nie ma odwrotu z tego szamba. Powinno być tak jak z numerami telefonów- adres powinien należeć do właściciela, a ten mógłby sobie zmienić dostawce usług bez zmiany adresu.( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Powinno być tak jak z numerami telefonów- adres powinien należeć do właściciela, a ten mógłby sobie zmienić dostawce usług bez zmiany adresu

@Plp_: Nie jesteśmy właścicielami numeru telefonu. My tylko je używamy, dzierżawimy. To operatorzy (sieci komórkowe, stacjonarne, VoIP) wykupują od Państwa pulę iluś (np. 1000) numerów. Potem my używamy jeden lub więcej z tych wykupionych numerów. Jeśli my przestaniemy opłacać numer (wygaśnie ważność konta na połączenia przychodzące), to numer po
  • Odpowiedz