Kilka dni temu zamówiłem sobie kawę GBS o smaku masła orzechowego nawet dobra smakuje bardzo tylko że za 100 gramów kawy dałem 30 złoty razem z dostawą 8/10 #chwalesie #gbs #kawa
@Arturrow: Co to jest kawa speciality? Podlinkujesz jakiś przykład albo streścisz?
@NPC_358034: Bardzo się różnią. Spróbowałem kilka kaw aromatyzowanych z "niższej półki". Każda z nich nie miała żadnego konkretnego smaku/aromatu.
W tej od GBS jest mocno wyczuwalny (jednak tutaj zależy od smaku. Każdy musi dobrać aromat pod siebie, bo mi wchodzą tylko niektóre. Część zamówień okazała się niewypałem, więc jak mam ochotę na GBS, to po prostu wracam do smaków, które kiedyś spisały
Chłopaki prośba, jak nie jesteście już nastolatkami, to nie noście dżinsowych krótkich spodenek... :( Ja wiem, reeee gorąco. Ale to nawet chłodne nie jest, bo za grube i nieprzewiewne absolutnie. Źle to wygląda, mówię Wam, zwłaszcza jak chłop 30 lat założy...
@Mietek_02: To jest droższe niż kawa speciality, ale ludzi lubią być dymani xD
@NPC_358034: Bardzo się różnią. Spróbowałem kilka kaw aromatyzowanych z "niższej półki". Każda z nich nie miała żadnego konkretnego smaku/aromatu.
W tej od GBS jest mocno wyczuwalny (jednak tutaj zależy od smaku. Każdy musi dobrać aromat pod siebie, bo mi wchodzą tylko niektóre. Część zamówień okazała się niewypałem, więc jak mam ochotę na GBS, to po prostu wracam do smaków, które kiedyś spisały