Ja #!$%@? nawet se #!$%@? nie wyobrażacie, jak trudno se jest znaleźć chłopaka na tinderze będąc gejem xD Profile tam można pogrupować następująco:
- bogole na jachcie - bogole bez jachtu - profile bez zdjęć - edgy 18 z #!$%@? językiem na wierzchu i placami ułożonymi w "V" ze #!$%@? podpisem typu "kup mi harnasia" albo cytatem z Sartre'a - panowie po 40 ze zdjęciem twarzy robionym od dołu jak profilowe twojego wujka inaczej POV jesteś pilotem, którego szuka twój stary - w miarę ok ziomki
Traf se jeszcze #!$%@? na typa, którego w ogóle interesuje związek, niby w profilu wpisane LTR, ale przyjdzie co do czego, to i tak się skończy usuwaniem pary, bo "no jednak wiesz ja mam w sobie otchłań, której nikt nie pojmuje......", powiedział typ, który zamiast iść na terapię, wciąga co tydzień krechy z dupy kolegi xD Już o wiele bardziej wolę, kiedy ktoś jasno ma wpisany w opisie, że interesuje go seks z p-wordami, a nie wynik testu na osobowość - #!$%@? mnie boli debilu, że masz osobowość wirtuoza ssania pały czy innego architekta ruchania w dupę xD
Ofc zawsze pojawią się jeszcze byki dresy, no z takim chociaż zbijesz pjone i dupniesz monsterka, co prawda #!$%@? ci może portfel, ale może też akurat zmaca ci fujarę i nie wyjdziesz na tym tak zupełnie stratny. Wszystko lepsze niż te #!$%@? krawędziowe teksty i try hardowe opisy.
- bogole na jachcie
- bogole bez jachtu
- profile bez zdjęć
- edgy 18 z #!$%@? językiem na wierzchu i placami ułożonymi w "V" ze #!$%@? podpisem typu "kup mi harnasia" albo cytatem z Sartre'a
- panowie po 40 ze zdjęciem twarzy robionym od dołu jak profilowe twojego wujka inaczej POV jesteś pilotem, którego szuka twój stary
- w miarę ok ziomki
Traf se jeszcze #!$%@? na typa, którego w ogóle interesuje związek, niby w profilu wpisane LTR, ale przyjdzie co do czego, to i tak się skończy usuwaniem pary, bo "no jednak wiesz ja mam w sobie otchłań, której nikt nie pojmuje......", powiedział typ, który zamiast iść na terapię, wciąga co tydzień krechy z dupy kolegi xD Już o wiele bardziej wolę, kiedy ktoś jasno ma wpisany w opisie, że interesuje go seks z p-wordami, a nie wynik testu na osobowość - #!$%@? mnie boli debilu, że masz osobowość wirtuoza ssania pały czy innego architekta ruchania w dupę xD
Ofc zawsze pojawią się jeszcze byki dresy, no z takim chociaż zbijesz pjone i dupniesz monsterka, co prawda #!$%@? ci może portfel, ale może też akurat zmaca ci fujarę i nie wyjdziesz na tym tak zupełnie stratny. Wszystko lepsze niż te #!$%@? krawędziowe teksty i try hardowe opisy.
Ech rynek capów jak zwykle #!$%@? bez zmian xD
+1, ogólnie beka z tych testów i ludzi którzy się na tym opierają xD