Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się jak to jest z takimi mniejszymi lumpami. Bo w tych dużych co tydzień są nike czy adidas, na 100% trafisz koszulkę pilkarską,chociaż nie zawsze będziesz tym który ją złapie. Ale takie małe? U mnie na wsiach są takie chatki z banerami odzież używana (banery same mają pewnie po 25 lat) i ciągle działają. Nie wiem jak regularne są tam dostawy itp ale idzie coś w takim upolować czy złowić? Czy tam trafiają ubrania takiego typowo najniższego sortu które mogę wykorzystać co najwyżej przy wymianie oleju w aucie?

#lumpeks #perelkizlumpeksu #koszulkipilkarskie
  • 8
@LuckyStrike No właśnie to jest najgorsze że były u mnie na wiosce chyba 3 a nie ma żadnego, do okolicznych mam po 12-15km to już wolę pojechać do miasta gdzie jest te 3-4 którego mogę odwiedzić chociaż też cholerka konkurencja spora... Ale dzisiaj wyciągnąłem Davida Villę z Atletico 2014 i Hiszpanię na MŚ 2014 oryginalne, Hiszpania stan idealny za 16 zł.
@michalxd21: na jakieś adidasy i nike bym nie liczył no chyba że jakiś old school z lat 90 który nie podoba się okolicznym sebixom, anyway zagadaj z właścicielem, obstawisz kilka takich i na bank z każdego sortu cos tam wyłapiesz
@michalxd21: w takich wiejskich sklepikach to szybciej się z właścicielem dogadasz żeby Ci odkładał bo w tych seciowkach i dużych sklepach to nie ma szans chyba że ktoś znajomy pracuje ale też i duza konkurencja