Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Pracuję w autoryzowanym punkcie sprzedaży pewnej znanej marki jako zastępca kierownika. Ostatnio pojawiła się opcja, aby zamiast harować w salonie przy obsłudze klienta to harować w domu przed komputerem przy obsłudze #frontend strony internetowej sklepu. Jako, że kiedyś interesowałem się robieniem stron (znam trochę #html , CSS i #javascript i zabawa z nimi sprawiała mi dużo frajdy) to zastanawiam się czy się nie zgłosić. Dodam, że pracodawca oferuje możliwość wysłania na kursy. Wcześniej szukali kogoś do marketingu i też wzięli chłopaka co ogarniał podstawy w photoshopie. Ogólnie nie jest to jakiś januszex, co chce wykorzystać tanią siłę roboczą, tylko jeden z oddziałów dość dużego korpo. Pytanie czego jeszcze musiałbym się nauczyć do obsługi takiej strony sklepu i jak właściwie wygląda praca takiej osoby? Czy w ogóle warto się w to pchać?
#pracait #programowanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61155549f81bf9000b2c658a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
  • 2
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: nie, ale możesz mi dać namiary ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Praca programisty to praca prosta i trudna - jak wiele skomplikowanych dziedzin. Napewno czeka Cię masa nauki, a jako że będziesz obsługiwał coś, co już istnieje - będziesz przeklinał twórców tego dzieła. Jeżeli kręcą Cie komputery, to leć w to, jeżeli nie, to olej
  • Odpowiedz