Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +53
Na nocnej nikt nie zauważy
dariusz44 +209
Nauczyłem dzisiaj mojego 12 letniego syna obsługiwać kosiarkę. Skosił cały ogród, ja w tymczasie z czasie z młodszą córką grzebaliśmy w ziemi, sadziliśmy krzaki. Potem poszliśmy na plac zabaw, huśtaliśmy się na huśtawce. Moje dzieci potem uczyły mnie jeździć na deskorolce. Przeżyłem. Poszliśmy do skelpu, kupiliśmy lody. Potem dalsza jazda na deskorolce, hulajnodze. Śmialiśmy sie cały dzień. Mój syn powiedział ze jestem sigmą, moja córka rechotała. Na kolację zjedliśmy kebsa z sosem
#lextvn #wolnemedia #sejm
@TenTypZez: yhym, to se popatrz na właścicieli mediów w krajach, które wymieniasz
Swoją drogą - bardzo otwarty jesteś na zachodnie wpływy jak na kogoś, kto boi się obcej propagandy.
Ale wytłumaczę jeszcze raz, bo widzę ciężko idzie - wolne media mają być wolne od NASZEGO
@marsmarchmars: wykop i instagram powinien być nielegalny, bo hoduje takich wazonów jak ty xD
@marsmarchmars: trochę kultury lapsie xD
@marsmarchmars: na zdarowie, tawarisz
@marsmarchmars: kiedy zrozumiesz, że Polsat to nie są wolne media? To są wiadomości warszawskie, dyktowane przez stolicę. Radomiak z Warszawy Wam nadaje to co chcecie słyszeć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@marsmarchmars: Czy ja wiem czy tak prosto można porównywać praktyki TVP do innych mediów. Nie każda stacja stara się być najbardziej propagandową tubą. Amerykance to rusycyzm, tak że ten .. widać przynajmniej gdzie matuszka.