Aktywne Wpisy
Jo_chca +1119
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
robert5502 +413
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Pojawiło się też kilka prywatnych wiadomości, w tym te o cenę sesji. Zastanawiałem się jak to rozwiązać w przypadku wykopu i mam propozycje. Ponieważ część z Was potrzebuje dosłownie jednego czy dwóch zdjęć (zdjęcia biznesowe, albo fejsbuki/tindery itd) postanowiłem że spróbuję zrobić taki weekend otwarty dla wykopków.
Będzie to wyglądało w ten sposób że w najbliższy weekend będzie można umówić się u mnie (w Olkuszu - między Krakowem i Katowicami), wpaść, zrobić zdjęcia studyjne, wybrać te które są do retuszu, za każde wybrane zdjęcie zapłacić 50 zł (jeśli to będzie jedno to 50, 2 - 100zł itd). Zdjęcia zgrywają się od razu na komputer więc mamy możliwość kontroli efektów na bierząco i natychmiastowej selekcji zdjęć.
Po weekendzie siadam do pracy, robię retusz, usuwam dysproporcje twarzy, poprawiam sylwetki, uwydatniam muskulature, zmniejszam brzuchy - w zależności od Waszych potrzeb i życzeń, robię color grading i wysyłam zdjęcia. I załóżmy że to byłaby sobota.
Gdyby ktoś chciał zdjęcia plenerowe, to możemy się umówić w jakiejś miejscówce w niedziele (np w Krakowie) i zrobić mini sesje plenerowe na podobnych zasadach.
Wszystko na umowę o dzieło :)
Oczywiście zdjęcia są dla Was i nie roszczę sobie jakichkolwiek praw do ich publikacji (chyba że za zgodą).
Jeśli ktoś chciałby popracować nad swoim wizerunkiem w sieci, potrzebował zdjęć biznesowych albo po prostu chciał zwiększyć swoje szanse na wyjście z przegrywu to myślę że to dobra okazja!
Moje zdjęcia można zobaczyć na stronie albo instagramie - linki w profilu.
Prywatne wiadomości mam odblokowane więc można śmiało pisać!
Plusik dla zasięgu również się przyda!
#krakow #katowice #spotkania #mirko #fotografia #olkusz #plener #spotkajmirkawrealu #zdjecia