"No słuchaj... Wsiadam sobie do windy, za mną wbiega pies... Ja sobie wcisnęłam 7 piętro, stoję grzecznie, a pies podskakuje do guziczków i wcisnął nosem 5. Se myślę.... jaja.... Wysiadłam z psem na 5 piętrze, pies podbiegł do drzwi, a baba mu otwiera "O Sabcia, już jesteś?" Zagięło mnie..."
@tobiasty: Mojego poprzedniego psa to się tylko wypuszczało za drzwi, sam zbiegał po schodach z 7. piętra, czekał przy wyjściu, aż ktoś będzie wchodził/wychodził, po czym załatwiał swoje sprawy i wracał tak samo. A jak był pod mieszkaniem to szczekał, żeby otworzyć. Mój obecny w sumie też potrafi wrócić sam, bo zdarzyło się dwa razy, że gdzieś się oddalił i znaleźć go nie mogliśmy, a skubany sam wrócił pod mieszkanie.
@tobiasty: ja często widywałem na mieście kolesia, którego pies merdając radośnie ogonkiem nosił w paszczy koszyczek :] co prawda może "Planeta Psów" to to jeszcze nie była, jak pies korzystający z windy, ale też sympatyczne/ @padobar: @gram_w_mahjonga: zakładając, że historia jest prawdziwa - może chciała zobaczyć dokąd uda się pies :]
@przemyslany_nick: to swego czasu miałem w domu dwa psy. Rottweilera i mieszańca jamnika. To mój Rottweiler trzymał w pysku smycz i wyprowadzał jamnika :-D
Przypominam, że Iran to ruskie pachołki. Izrael jest jaki jest, ale jest naszym sojusznikiem i sojusznikiem USA. Kibicowanie w tym sporze Iranowi jest zdradą stanu i byciem pożytecznym idiotą xDDDD
Właśnie do mnie napisała koleżanka:
"No słuchaj... Wsiadam sobie do windy, za mną wbiega pies... Ja sobie wcisnęłam 7 piętro, stoję grzecznie, a pies podskakuje do guziczków i wcisnął nosem 5. Se myślę.... jaja.... Wysiadłam z psem na 5 piętrze, pies podbiegł do drzwi, a baba mu otwiera "O Sabcia, już jesteś?" Zagięło mnie..."
Wychodzi na to, że pies lepiej umie jeździć windą niż twoja koleżanka ;)
Komentarz usunięty przez autora
Sam tak czasem mam :)