Aktywne Wpisy
WykopX +1525
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Wakabajashii +318
Jakiś czas temu kupiliśmy dom z małym ogródkiem, patrząc na to ze jeszcze tam nie mieszkamy to trochę zarosło tam chwastami. Stwierdziłem, że wezmę kosiarkę i pojadę je skosić żeby to jako tako wyglądało. Zacząłem kosić i nagle przyszedł sąsiad, że przez to że skoszę chwasty to u niego za płotem się pojawią bo wiatr zwieje i jeśli nadal będę kosić to wystawi mi rachunek XD. Zacząłem mu tłumaczyć, że to nic
#tokio2020
@JadeCiWplusowac: bo polityka to życie. Zignoruj ją, a obudzisz sie w chlewie. Patrz polska po 2015.
@boskakaratralalala: jako jednostka nie masz i tak żadnego wpływu na politykę, co udowodnił PiS swoją kampanią kupowania głosów biedoty i patoli ¯\_(ツ)_/¯ Kominek kiedyś napisał, że nigdy nie jest rozczarowany brakiem realizacji obietnic wyborczych, bo też nigdy nie wierzy politykom.
Polecam ten stan, bo polityce towarzyszą też mocne emocje, które nie mają w ogóle sensu,
Zależy jaki filtr, były jakieś foliowe gówna, ale te nieco droższe, szklane faktycznie filtrowały światło niebieskie+ promieniowanie elektromagnetyczne z działa elektronowego kineskopowców. Czy to miało wpływ na zdrowie? #!$%@? wi, ale moje oczy mniej się męczyły jak z tego korzystałem.
Komentarz usunięty przez moderatora