Aktywne Wpisy
Mam naprawdę poważnie pytanie
Zarobki: ok 20k (ciepły etat w korpo IT)
Rzeczy materialne: mieszkanie 70m2 w BIG5 na własność, wyremontowane (po babci), samochód zwykłe kombi BMW o wart ok 100k, dwa rowery szosa i elektryk górki każdy wart > 10k
Zwiedzonych ponad 20 krajów
Od 6 lat stabilny związek kilka lat młodszą różową, która mocno naciska mnie na dziecko i ślub
Dobrzy znajomi od wielu lat, hobby fotografia
Zarobki: ok 20k (ciepły etat w korpo IT)
Rzeczy materialne: mieszkanie 70m2 w BIG5 na własność, wyremontowane (po babci), samochód zwykłe kombi BMW o wart ok 100k, dwa rowery szosa i elektryk górki każdy wart > 10k
Zwiedzonych ponad 20 krajów
Od 6 lat stabilny związek kilka lat młodszą różową, która mocno naciska mnie na dziecko i ślub
Dobrzy znajomi od wielu lat, hobby fotografia
maciekqtno +33
Chłop sie porwał na czeleńdż i idzie z Kutna do Łodzi na mecz Widzewa z Lechem z buta, ponad 20km za mną jeszcze niecałe 40 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #ekstraklasaboners #ekstraklasa
#mecz #ekstraklasaboners #ekstraklasa
Gdyby ktoś chciał odmiany od PoE i zagrać w PoE mini beta połączone z grim dawn to polecam ;)
Z innej beczki, na #steam wyskoczyła mi propozycja Wolcen: Lords of Mayhem #wolcen i zobaczyłem, że ostatnie recenzje są całkiem spoko (teraz mi steam siadł, więc nie sprawdzę czy mi się przewidziało). Coś tam niby poprawili? Nie chce mi się ściągać żeby spróbować, może ktoś ostatnio testował?
#gry #pytanie