Aktywne Wpisy
Batonoski +82
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +471
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Krauczanka za udział w protestach został aresztowany, wyrzucony z reprezentacji i pozbawiony pracy.
Kilka dni temu z Białorusi wyjechałtrener piłki recznej K.Jakowlew - również prześladowany za udział w pokojowych marszach.
#bialorus #sport #tokio2020 #neuropa
@szurszur: bo nie wie co jest ważne i pieprzy od rzeczy, pomieszkałaby tam trochę to by zrozumiała, a nie czekaj...
Komentarz usunięty przez autora
@szurszur: w sumie uznałbym umożliwienie płacenia swoim pracownikom gnojem za ułatwienie prowadzenia działalności gospodarczej: https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/swiat/artykuly/8207361,alachnowicz-rezim-popelnia-coraz-wiecej-bledow-wywiad.html
@szurszur: aż zwyłem xD
@Shatter: No własnie te wstawki o prowadzeniu dzialnosci to popularna szydera z Jacka Wilka, ktory przesladowania nie opluł, a nawet radował się gdy mysłał, że protesty zostały stłumione i przy okazji powiedział coś o łatwosci w prowadzeniu działanosci na Białorusi.
@Shatter: A które są ok? Serio pytam
@Shatter: o autorze cytatu którym się posłużyłem
@Shatter: nie są prostsze, musisz chociażby oddawać przetargi poplecznikom Łukaszenki bo pożegnasz się z majątkiem, firmą oraz bardzo często wolnością
Jak dla mnie jak najbardziej kiedy prowadzimy dyskurs na temat czegos co można ulepszyć, to nawet branie zastosowań z Hitlerowskich Niemiec czy