@Koloses: tak, bo matka jak ojciec nie płaci alimentów to nic nie wydaje na dziecko. Do momentu otrzymania alimentów (jak również po) dziecko żyje z powietrza. Dzieci są cudowne pod tym względem. Dzięki temu matki zawsze mogą szaleć za alimenty. ( ͡°͜ʖ͡°)
@husky83: #!$%@? jak miesiącami zajmuje się dzieckiem to chyba raz na 5 miesięcy może wyjść ze znajomymi Oli oddać dzieciaka ojcu? Czy ojciec jest tylko od zapłodnienia i #!$%@??
@little_muffin: Jesli nie ma z kim bezpiecznie zostawic dzieciaka to ma z nim siedziec. Nie wyobrazam sobie takim tekstem rzucic o swoim dziecku...ja pie*dole
@little_muffin: fakty są takie że 90% kobiet po rozwodzie to zawistne #!$%@? próbujące utrudnić życie byłemu partnerowi na wszelkie mozliwe sposoby, takie są fakty. *dane z Instytutu Danych z Dupy tak jak i w twoim wpisie, niezależnie od tego czy to co napisałem to fakt czy bajka.
@Xemioza: a dziecko ma nie znać ojca? ( ͡°͜ʖ͡°) ojciec może iść w #!$%@? z kochanką i nie mieć żadnej odpowiedzialności za dzieciaka? Tylko matka ma całe życie poświęcić dla dziecka i już nigdy nie pójść na imprezę czy nie spotkać się ze znajomymi? A ojciec niech zapładnia kolejne laseczki i tworzy kolejnych Krzysi-biedakow.
@SHOGOKI: tak tak. Pokaż mi tych cudownych ojców. Jak na wszystkie przypadki jakie znam, to znam tylko jednego ojca, który co weekend bądź dwa brał dzieci do siebie. ( ͡°͜ʖ͡°) jednego na kilkanaście przypadków.
@little_muffin: Oczywiscie ,ze matka moze wyjsc. Ale bezpieczenstwo dziecka jest dla mnie ponad wszystko. Jak ojciec jest patusem co sie nie interesuje to co zrobisz? Lobuz kocha najbardziej.
@Xemioza: to znaczy jak jest patusem to można go zwolnić z odpowiedzialności za dziecko i odebrać matce prawo do rozrywki i bycia człowiekiem? Umiał zapłodnić, to niech umie się zająć.
@little_muffin: badz powznosi czlowieczku, mam tu linkować ''sprawę dla reportera,, czy jakiekolwiek inne artykuły mówiące o tym jak matki porywają dzieci mimo wyroków sądowych oddających pełną opiekę ojcu? A może tylko te gdzie matki utrudniają kontakt lub próbują ojca wrobić w pedofilie żeby faceta zniszczyć. tylko na naszym podwórku jest więcej niż potrzeba żeby obalić twoją upośledzoną tezę.
@little_muffin: A skąd wiesz, że raz na 5 miesięcy? To nie wynika z tego sms'a. Natomiast wynika z niego, że babka chce się 'zabawić' i że dziecko 'ma zniknąć z oczu'...
no fajna bajeczkę sobie wymyśliłeś. 90% facetów ma #!$%@? na opiekę nad dzieckiem po rozwodzie. Takie są fakty.
Tak sobie teraz zacząłem liczyć... Doliczyłem się 6 znajomych par po rozwodach, w różnym wieku (zapewne jakieś pominąłem licząc na szybko).
Kto jest cebulakiem
Pokaż mi w którym miejscu bronie tego faceta
Trzeba bylo myslec zanim sie ruchalo
*dane z Instytutu Danych z Dupy tak jak i w twoim wpisie, niezależnie od tego czy to co napisałem to fakt czy bajka.
tylko na naszym podwórku jest więcej niż potrzeba żeby obalić twoją upośledzoną tezę.
Tak sobie teraz zacząłem liczyć... Doliczyłem się 6 znajomych par po rozwodach, w różnym wieku (zapewne jakieś pominąłem licząc na szybko).
@husky83: to w jakim sensie to jest dobra podstawa do walki? Co daje taki sms?