Slawciu zes ty wczesniej na to nie wpadl zeby powstalo kilka nowych kont zielonych co bedą sie wzajemnie plusowac i lizac po penesach to jestem zawiedziony.Teraz to jakos wyglada jak latexowe posty mają po 6 czy 7 lajków a dawniej to we trojke sie plusowali.Jakbys lepiej kombinowal to bys ogarnal kilka kont które by przez miesiac 2 dodawaly normalne posty a pozniej juz jakos pomaranczowi uzytkownicy jechalibyscie po olgeirdzie i siali tą swoją latexową propagande a tu #!$%@? wysyp zielonek jednego dnia plusuja sie nawzajem i mówia jednym glosem.slabo to rozegrales #kononowicz #patostreamy
@Indiano: heh no ale to mialbym czekac miesiac zamiast zaczac od razu i jesli wykop wytrzyma to miec pomaranczowe konto? ale ty wiesz ze mnie ci ktorzy pisza tamte posty nie obchodza bo to max 10-20 osob jest? wiesz ze iwonke repostuje jakis jeden typ?
nie dajmy sie zwariowac, pogonic satelity z tagu kononowicz, robic to samo co kosno na mlecznym, hejt do hasioka, wysmiewac patologow co nie potrafia sklecic zdania
@kontodozglaszaniapatologiiwykopu: przeciez target doeclowy rudego to wlasnie byli widzowie magicala i innych #!$%@? dlatego ze szkolnej zrobil sie taki syf..
@Indiano: +/- chociaz ci degeneraci co tu sie pruja do mnie to na pewno nie widzowie konona XD no ale im nie zabronisz
moze i target, od kogos trzeba tych pieniedzy wziac XD ale pamietaj ze takich trzeba banowac zeby mieli tylko mozliwosc wyslac donejta ktore mozna zeskipowac XD i kosno to robi dobrze, ludzie sie ucza ze przesadzic tez nie mozna
kosno to robi dobrze, ludzie sie ucza ze przesadzic tez nie mozna
@kontodozglaszaniapatologiiwykopu: dzisiaj mogło być 1500 a było 600 jedyne, co się ludzie nauczą, to nie wysyłać donejtów przy czym to proces długofalowy - prawdziwe efekty się zaczną dopiero po kilku lajtach
jedyną lokomotywą, co to ciągnie jest konon, tak dzisiaj skrindżowany przez naprutego arona z włączonym agresorem
przecież jakby konon miał oparcie na innym zespole redakcyjnym, choćby barneja czy
@Nizarlak_Horoszczanski: ¯\_(ツ)_/¯ lepsze 600zl w przyjaznej atmosferze niz 1500zl od wariatow i koniec lajtow bo sie konon na smierc obrazil. tylu hejterow ilu mogli to wysmiali
zreszta i tak nie mam na to wplywu to sie nie napinam, po co?
lepsze 600zl w przyjaznej atmosferze niz 1500zl od wariatow i koniec lajtow bo sie konon na smierc obrazil
@kontodozglaszaniapatologiiwykopu: tylko z tego 600 z czasem zrobi się 60¯\_(ツ)_/¯ konon się obraża, bo się z niego śmiali swoi, a hejt-donejty są tylko pretekstem. wystarczyło by go odpowiednio nastawić, a by odsyłał hejt do hoboka.. zamiast tego redaktorzy robili bydło na chacie. zresztą np imieninowy możnaby zrobić wyjątkiem z pełną kulturką = ale
@Nizarlak_Horoszczanski: no, ale to juz nie moja sprawa, masz numer kosno to dzwon do niego, widze ze pomysly masz, kosno jest ugodowy, moze go przekonasz @TeresaCorolla: dajcie numer do nowaka to zadzwonie i zapytam ile ta licencja, serio
A tymczasem ( ͡°͜ʖ͡°) Ukraincy nigdy się nie zmienią, bo oni mentalnie są tacy sami jak kacapy. Oba kraje zniszczone przez oligarchów i korupcję. Aj, zapomniałem, że teraz nie można nic pisać złego na Ukrów, tak jak na Żymian. XD
#kononowicz #patostreamy
staracie sie?
no ale to mialbym czekac miesiac zamiast zaczac od razu i jesli wykop wytrzyma to miec pomaranczowe konto? ale ty wiesz ze mnie ci ktorzy pisza tamte posty nie obchodza bo to max 10-20 osob jest? wiesz ze iwonke repostuje jakis jeden typ?
nie dajmy sie zwariowac, pogonic satelity z tagu kononowicz, robic to samo co kosno na mlecznym, hejt do hasioka, wysmiewac patologow co nie potrafia sklecic zdania
no ale im nie zabronisz
moze i target, od kogos trzeba tych pieniedzy wziac XD ale pamietaj ze takich trzeba banowac zeby mieli tylko mozliwosc wyslac donejta ktore mozna zeskipowac XD i kosno to robi dobrze, ludzie sie ucza ze przesadzic tez nie mozna
zreszta typ ktory zbiera na biedne dzieci tylko co smial sie z iwonki i wyzywal ja od pijaczek kompletnie bez zadnych dowodow. XD
o o tym nagram filmik jak tylko zdobede jego dane - napisze XXXXXXXX XXXXXXXX o iwonce okraglej i
@kontodozglaszaniapatologiiwykopu: dzisiaj mogło być 1500 a było 600
jedyne, co się ludzie nauczą, to nie wysyłać donejtów
przy czym to proces długofalowy - prawdziwe efekty się zaczną dopiero po kilku lajtach
jedyną lokomotywą, co to ciągnie jest konon, tak dzisiaj skrindżowany przez naprutego arona z włączonym agresorem
przecież jakby konon miał oparcie na innym zespole redakcyjnym, choćby barneja czy
zreszta i tak nie mam na to wplywu to sie nie napinam, po co?
@kontodozglaszaniapatologiiwykopu: tylko z tego 600 z czasem zrobi się 60¯\_(ツ)_/¯
konon się obraża, bo się z niego śmiali swoi, a hejt-donejty są tylko pretekstem.
wystarczyło by go odpowiednio nastawić, a by odsyłał hejt do hoboka..
zamiast tego redaktorzy robili bydło na chacie.
zresztą np imieninowy możnaby zrobić wyjątkiem z pełną kulturką = ale
@TeresaCorolla: dajcie numer do nowaka to zadzwonie i zapytam ile ta licencja, serio