Aktywne Wpisy
Glar +106
Ta grupa na fb jest p--------a pod względem spermy #przegiolemco #spermiarzalert
szarszarlotka +13
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu
Ponawiam pytanie nt. tego, w jaki sposób wejść na FB w interakcje jako strona, z postem którego nie widzimy na głownym wallu. Czyli np. chcemy przejsc do postu z powiadomienia lub linku od znajomego, i napisać komentarz jako strona.
Już jakiś czas temu pytanie padło, ale nikt nie znalazł sposobu, moze tym razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na starej wersji fejsa nie było z tym problemu.
Mam wybór profilu tylko na głownym wallu przy każdym poście, ale gdy wejde sobie np. na jakas strone i chcialbym tam odpisac ten sam post to juz nie mam.