Czy ma ktoś z was szerokie biodra jak u kobiet i takie cos ze caly tłuszcz odkłada sie wam na dupie i właśnie biodrach. Tragicznie to wygląda. #przegryw
@Asd124_: Możesz mieć nierównowagę hormonalną niedobory itp albo taka twoja uroda. W każdym razie jedynym wyjściem jest zejście z tłuszczem do minimum i siłka aby polepszyć proporcje
@nieprawdopodobnainterwencja: co maja hormony do szerokich bioder? Przecież z tym sie rodzisz. @EgzeQTroll: ja tez mam szersze bary od bioder ale i tak dziwnie to wygląda.
Mają i to dużo. Jeśli urodziłeś się z małą ilością teścia to właśnie tak będzie się układał tłuszcz oraz biodra będą szersze bo to efekt damskich hormonów które poszerzają biodra w celu ułatwienia rodzenia dzieci
#chwalesie #noworodek Mirik i mirabelki pijcie ze mną kompot mamy nowego #niebieskipasek niestety mały miał problemy z oddychaniem i trafił na neonatologie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
#przegryw
W każdym razie jedynym wyjściem jest zejście z tłuszczem do minimum i siłka aby polepszyć proporcje
Komentarz usunięty przez autora
@EgzeQTroll: ja tez mam szersze bary od bioder ale i tak dziwnie to wygląda.
Mają i to dużo. Jeśli urodziłeś się z małą ilością teścia to właśnie tak będzie się układał tłuszcz oraz biodra będą szersze bo to efekt damskich hormonów które poszerzają biodra w celu ułatwienia rodzenia dzieci
Komentarz usunięty przez autora