Aktywne Wpisy
SmugglerFan +14
Ehh, chłop myślał, że może coś z tego będzie, bo po godzinie w kawiarni już pytała czy może przejdziemy się jeszcze gdzieś na winko, pytała o moje FB, pytała o której kończę pracę żeby wyjść gdzieś w tym tygodniu. Myślałem, że mnie polubiła. Lol, beka, iksde.
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
Najgłupszy serial jaki powstał kiedykolwiek, żartami na poziomie serialu Graczykowie albo innego dna rodem z Polskich kabaretów.
Pytanie do programistów - za jaki język się wziąć, jaki dobry kurs polecanego języka jest w sieci, jakie oprogramowanie polecacie? Nie chcę z tego żyć, ale chciałbym czasem dla kogoś, dla siebie, dla ludzi coś z pasji napisać. Dzięki!
#programowanie
a o desktopy to C++ i potem Java, Delphi, C# (wraz z .NET i ASP.NET).
Thinking in Java
Zanurkuj w Pythonie
albo Ruby
@seeksoul: trochę mam po studiach uraz po programowaniu DSM-ów w Assemblerze, bardzo mi to nie pasowało, za to np. C szybko mi wchodziło.
@japer: właśnie myślałem o C++, znasz może jakiś dobry,
Thinking in C++
polecam
Thinking in C++
Symfonia C++ standard
Znacie może coś podobnego dla języków desktopowych?
przy okazji dziękuję wszystkim za odpowiedzi