Wpis z mikrobloga

@Deku: Co to kierwa jest? XDDDD
To ja jeszcze z 3 miesiące temu miałem nadzieje, że chłop sobie zagra z Magnusem, sprowadzi jakieś ciekawe wydarzenia szachowo/streamerskie do Polszy, a on w takie gówno poszedł. Co to są w ogóle za ludzie, z gimbusiarskiej Ekipy czy jak?
  • Odpowiedz
@Deku: gościu miał szansę zgarnąć większość polskich widzów twitcha a poszedł w jakieś normikowe gówno z tą atencjuszką nieuczesaną. No co za debil
  • Odpowiedz
@Deku: no on kasę wyciągnąć od widzów/sponsorów to chętnie. Pewnie znów #!$%@? na pokerze. Pewnie w innym dniu będzie streamował to gówno xD
  • Odpowiedz
@Deku: XD. Ja #!$%@?, czyli to już definitywny koniec. On chce po prostu wycisnąć resztki ze swojej sławy i kończy karierę. Skoro daje się tak poniżać to nie widzę innej opcji
  • Odpowiedz
@Deku już zaczął #!$%@? z Nemo takie zbieranie kasy wyjazd #!$%@? wie co a kasę zebrał i poszedł do friza w karty 10k #!$%@? napluł tym wszystkim w mordę co dali mu chociaż złotówkę na ten wyjazd
  • Odpowiedz
@Deku: #!$%@? rozumiem #!$%@? 25k, nie streamowac, ale zeby z takimi psami jak nieuczesana, shini, kezman co maja po 100 widzow to nawet smieszne nie jest, ze mozna tak upasc nisko
  • Odpowiedz
@Deku: @KnurJajcaty: to jest ciągle jedna i ta sama kampania żelu do włosów podpisana w czerwcu podzielona na kilka etapów. Nie było chętnych na udział w warsztatach i pewnie marketingowcy wymyślili że influ będą #!$%@?ć takie cuda. Shadow legends odpuszczone żeby go nie #!$%@?, a i tak go jebią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Deku: Nawet mi nie go nie szkoda, dwa miesiące miał rekordy widzów i zaczął się zachowywać jak wszystkowiedzący buc. Niech sobie teraz robi rozrywkę dla dzieci z autyzmem, jego wybór.
  • Odpowiedz
@KnurJajcaty: @Deku: @DoktorNauk: mógłbym prosić o info kto to jest/przede wszystkim czym się zajmował, że tak go wysoko ceniliście + dlaczego teraz to co robi jest złe?
Dlaczego przede wszystkim jest złe, że teraz próbuje kasę robić na popularności?
  • Odpowiedz
@Bover: Wybił sie na popularności szachów i na tym że crossował sie z dziewczynami streamerkami zza oceanu. Stworzył przypadkiem uniwersum gdzie co chwila zdarzały sie absurdalne i niespodziewane akcje ale wiecznie tak sie nie da. Minął moment gdzie mógł siedziec i nic nie robić majac 20k zazceły sienudne streamy liczby spadały on był toxiciem w stosunku do innych i ludzie zaczeli nto zauważać. Kluczem do sukcesu i do upadku była nieregularnosć.
  • Odpowiedz