Aktywne Wpisy
Makavlani +56
Myśleliście, że już widzieliście jaką karma potrafi być suką? To mało widzieliście. Otóż nieodżałowany bolszewik, który kilka dni temu skończył w brzuchu rybki jako przystawka, nabijał się z Ukraińców po zalaniu terenów na Chersońszczyźnie. Ironicznie pytał, czy wolni Ukraińcy potrafią pływać czy podobne #!$%@?. Zresztą sami zobaczcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wojna #ukraina #rosja
#wojna #ukraina #rosja

Co byście zrobili na moim miejscu?
Rozstałam się dzisiaj z chłopakiem (ponad trzy lata stażu).
Debil w czwartek wybrał się z kolegami na spływ kajakowy. Uchlał się, w ciągu godziny cztery razy wywalił kajak i w ten sposób stracił wszystko, co miał przy sobie (telefon, karta, dowód, klucze do domu).
Afera była o to, że ja w piątek miałam jechać do rodziców, on miał grać koncert, a w domu jeden komplet kluczy.
Rozstałam się dzisiaj z chłopakiem (ponad trzy lata stażu).
Debil w czwartek wybrał się z kolegami na spływ kajakowy. Uchlał się, w ciągu godziny cztery razy wywalił kajak i w ten sposób stracił wszystko, co miał przy sobie (telefon, karta, dowód, klucze do domu).
Afera była o to, że ja w piątek miałam jechać do rodziców, on miał grać koncert, a w domu jeden komplet kluczy.

Może ktoś będzie w stanie odpowiedzieć na moje pytanie: Czy kupując angielską(pudełkową) wersję Cyberpunka na PS4(PS5), gra będzie po polsku? No bo dane gry są chyba i tak w całości pobierane na dysk? Czy na polskim koncie w takim wypadku pobierze też polski język? Czy się mylę?
@lil_buck3t: Na ps4 język pudełkowej gry zależy od numeru "cusa" nadrukowanego na pudełku. Obstawiam, że na ps5 jest podobnie.
Nie wiem jak jest z Cyberpunkiem ale ja bym to dokładnie sprawdził bo możesz mieć potem problem.
Masz znalazłem oficjalną listę języków (z numerami cusa)
Dubbing jest tylko w wersji Europejskiej (CUSA-16579 i CUSA-25194) a napisy w kilku innych wersjach ale bez dubbingu.
Tutaj oficjalna lista: https://www.ppe.pl/news/151034/cyberpunk-2077-z-wazna-wiadomoscia-dla-graczy-na-ps4-i-xone-firma-przedstawila-obsluge-jezykow.html
Komentarz usunięty przez autora