#inpost #paczkomaty Ktoś mi potrafi wytłumaczyć sens stawiania niemal jeden obok drugiego zamiast szukać miejsca tam gdzie nie ma żadnego w okolicy? Jedyne co mi przychodzi na myśl to jakiś niebotycznie wzmożony ruch, ale to ma też miejsce na kompletnym odludziu więc odpada. Niby prywaciarz a śmierdzi na kilometr niegospodarnością.
@m0ll: A skąd wiesz ze nie jest obłożony? Może wyliczyli ze lepiej postawić obok drugi niż w okresie świątecznym na 2 tygodnie płacić człowiekowi który stoi tam cały dzień.
@Gacek_: @Akuku69: tak się składa, że stoją dwa w podobnej konfiguracji w mojej okolicy w odstępstwie zaledwie kilkudziesięciu metrów i nie sposób odnieść wrażenia, że jestem ich jedynym użytkownikiem. Argument o przepełnieniu, który też przecież biorę pod uwagę nie ma tutaj zastosowania, ale widzę że niektórzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Ktoś mi potrafi wytłumaczyć sens stawiania niemal jeden obok drugiego zamiast szukać miejsca tam gdzie nie ma żadnego w okolicy? Jedyne co mi przychodzi na myśl to jakiś niebotycznie wzmożony ruch, ale to ma też miejsce na kompletnym odludziu więc odpada. Niby prywaciarz a śmierdzi na kilometr niegospodarnością.
źródło: comment_1626393674MZ2gysOaDGm9R28upau7Ig.jpg
Pobierz