Aktywne Wpisy
Mieszkam z żoną i dzieckiem na 75 m kw. (3 pokoje). W ciągu paru lat praktycznie wszyscy moi znajomi z dziećmi wynieśli się z tego osiedla. Jeden kupił dom 150 metrów, drugi i trzeci mieszkania po 100 metrów. Wszyscy zostawili sobie poprzednie mieszkania (65-75 metrów) na wynajem. Zaczynam miec wrażenie że mam najgorsze warunki mieszkaniowe z ludzi których znam. Ostatnio jedna osoba o moich 75 metrach powiedziała "mnie by było w takim
Buli98 +98
bakston chce się wykopkom przypodobać #famemma
https://www.facebook.com/1937767369815743/posts/2903266643265806/?app=fbl
#bekazprawakow #wroclaw #jedzenie71
Po prostu nudne się już robi jak tylko lecą kościołem katolickim. Mogliby wymyślić coś nowego po prostu.
Nie z czyjejś śmierci, a z kultu przestępcy i degenerata, gwoli ścisłości.
@nvmm: Ale wykorzystywany jest do tego wizerunek zamordowanej osoby. Dalej w BLM brnąć nie będę bo nie o tym jest temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Część o tym, że matka boska nie jest wytworem wyobraźni to jest jedno wielkie XD. Niech sobie wierzą w
@Melisandre: Ich choroba psychiczna nie jest moim problemem. A jak ktoś uważa Shreka z animacji Shrek za swojego starego to co?
Moja matka to (po raz #!$%@? enty) osoba rzeczywista istniejąca tu i
ciało ludzkie - kobiety w tym wypadku - najdoskonalszy twór samego boga na jego własny obraz. wisienka na torcie aktu stworzenia wszechświata i ziemi.
katole: TO OBRAŻA MOJE UCZUCIA RELIGIJNE I MATKE BOSKOM Z GUADELUPE!!!
@Darth_Gohan: W Polsce dominuje katolicyzm i to Kościół Katolicki jest problemem, to po #!$%@? sztuka miałaby się skupiać na islamie czy judaizmie? (-‸ლ)
Jest nudne już bo ciągle jest to samo.
Po prostu fajnie by było jakby ani jedna, ani druga storna nie miała kija w dupie. Obecnie go ma.
Tak głupie jest czepianie się o obrazek, ale tak samo głupie jest w kraju gdzie masz tylu katolików
@Bumelante: Z Floydem prawaki robią już tyle, że więcej nie trzeba. I robią to po to, żeby obrażać ludzi o czarnym kolorze skóry. A nie obrażają "uczuć religijnych", które są po prostu absurdalnym konceptem. Równie dobrze mógłbyś porównać twierdzenie, że Polacy są z natury głupi i śmierdzą z krytykowaniem muzyki disco polo (obraza uczuć muzycznych). A z mahometem
Mi by się najbardziej podobało jakby nikt się nie wpieprzał w życie drugiego i tyle. Po prostu takie obrazki niech sobie wiszą u ciebie w domu, a nie od razu na plakatach.
I tak samo powinno być w drugą stronę i krzyż
@LuxEtClamabunt: Wegetarianie/weganie stanowią niewielką część polskiego społeczeństwa,a mimo tego powstają dobrze prosperujące wegetariańskie/wegańskie knajpy. Wyobraź sobie, że swoim biznesem nie musisz celować od razu we wszystkich.
Dlaczego nie rozumiesz, że to co Ty uważasz za słusznie nie jest takie dla wszystkich innych?