Wpis z mikrobloga

Dajcie plusa, jak tak jak ja uważacie że to jest k* jakiś skandal. Amplituda dzienna powyżej 7,5% całej wartości akcji (nie wspominając już tego co się działo na po godzinach wczoraj i dziś przed) i co?
Nic. -40 centów przez dzień. Mityczny hameryczański wolny rynek jest teraz grubasami, którzy bawią się w matematykę.
Kupować i trzymać. Zwyciężymy tych ch* żołędnych.
#gme
Polasz - Dajcie plusa, jak tak jak ja uważacie że to jest k* jakiś skandal. Amplituda...

źródło: comment_16263800059ikI8tcBdO1hXf8kjZUtbx.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polasz: @Polasz: To że max pain na 7/16 to 170 było wiadomo pod koniec maja/na początku czerwca. Wtedy wydało mi się to nierealne bo zakładałem squiz. Podziękuj blackrockowi sprzedającemu opcje (i nie zdziwiłbym się jakby citadel też to robiło)
  • Odpowiedz
@ToJuzEndgame: Nie wiem czemu, ale uważam że sprawa rozlała się już dużo dalej niż tylko tych kilka wielki firm. Swoje ukryte straty tamci sprzedali już w styczniu/lutym potworom którzy uwierzyli, że GME spadnie do 10$. Bez tamtego obciążenia Ci grali dalej i tych pustych akcji jest tworzonych codziennie tak wiele, że nie sposób by wszystkie nosacze świata zdołały je wykupić. Tak wierzę że przyjdzie kryska na Matyska i w pewnym
  • Odpowiedz