#gownowpis #broda Około 200 cebulionów dałem w październiku zeszłego roku jeszcze mam trochę drugiej butelki i nową paczkę tabletek za 85 zł. Działa jakby ktoś się pytał ale do zakrycia sporych plam trzeba zażywać z dwa lata systematycznie. Ja smarowalem tak 3 razy w tygodniu. Polecam ale trzeba z pół roku czekać na efekty.
@Voque: nie zrobiłem zdjęcia przed, specyfiki które poprawiają krążenie krwi ogólnie działają ale trzeba je stosować codziennie przez rok lub dwa lata. Jak sobie takim czymś posmarujesz to czujesz jakbyś sobie coś gorącego w to miejsce przyłożył po 10 minutach przechodzi
Tu miałem całkowicie puste nie widać tego bo mam kiepski aparat ale jest sporo włosów. Mogłem codziennie stosować a nie trzy razy w tygodniu ale stosowałem od października zeszłego roku
Mirek, daj se siana, broda może wyrastać jeszcze nawet po 30, doczekasz się... albo nie i co z tego? nie każdy musi mieć... z tego, co widzę zarost rzadki, jak mój - lepiej zgolić i cierpliwie czekać bo taki nieogolony rzadki zarost wygląda strasznie imo
@Smuggler_ma_55_lat: kup sobie 30 strzałów teścia. Efekt gwarantowany. A te wszystkie specyfiki poprawiające krążenie i porost włosów działają, ale po odstawieniu wszystko leci.
Około 200 cebulionów dałem w październiku zeszłego roku jeszcze mam trochę drugiej butelki i nową paczkę tabletek za 85 zł. Działa jakby ktoś się pytał ale do zakrycia sporych plam trzeba zażywać z dwa lata systematycznie. Ja smarowalem tak 3 razy w tygodniu. Polecam ale trzeba z pół roku czekać na efekty.
XDDDD no rzeczywiście, działa!
Mirek, daj se siana, broda może wyrastać jeszcze nawet po 30, doczekasz się... albo nie i co z tego? nie każdy musi mieć...
z tego, co widzę zarost rzadki, jak mój - lepiej zgolić i cierpliwie czekać bo taki nieogolony rzadki zarost wygląda strasznie imo