Aktywne Wpisy
marian-stefan +425
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
tojapaweu +29
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
#modelarstwo #wh40k #warhammer40k
Jeśli już złożyłeś figurkę j widzisz, że są miejsca trudno dostępne to odpuść. Możesz sobie zrobić więcej szkody niż pożytku, a finalny efekt może być niezauważalny. Warto w takich sytuacjach malować czarnym podkładem, wtedy łatwo się pogodzić z częścią niepomalowaną jako
To moja pierwsza figurka w życiu, dopiero na zdjęciu widzę niedociągnięcia, ale i tak jestem zadowolony z efektu końcowego jak na osobę co zawsze była plastycznie upośledzona.
jeżeli robisz całe składy do grania - nie warto się zagłębiać: jak coś ciężko dosięgnąć pędzlem to i tak nikt nie zauważy.
jeżeli się chcesz przyłożyć (np. modele bohaterów i tzw "centerpiece") - malowanie w częściach i klejenie na klej cyjanoakrylowy. przed położeniem podkładu możesz użyć np blu-tack żeby złożyć cały model do grania.